[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (26) - 支持唯一的이달소! 달소달소Queendom가자!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
咁佢都係工作人員既SNS宣傳手法姐 笑下咪算
我覺得係以前啲造型幫唔到佢 佢本身俾人嘅感覺就係比較弱同埋少女 你俾個淺色頭同埋留前陰佢喺1/3同埋hi high到我覺得好襯 但係去到後面開始玩girl crush玩型就真係唔掂
butterfly 嗰期有瀏海都仲可以 去到so what都仲留陰就真係搞唔掂 一望就知道佢唔係年紀細嗰批但係又冇年紀大嘅感覺 成個感覺好冇力 就算你俾多幾句佢唱 比多幾個畫面佢都冇用 融入唔到
係真係去到PTT 簡簡單單黑長直 分界 就算唱功 跳舞能力冇其他人咁好 但係至少第一眼望落去係惡嘅成熟嘅 成個感覺啱返主打嘅concept
估唔到HK都上到個Trending#414日紅日放假既話建議大家不斷睇唔好停

兜兜轉轉都係正常黑髮最好 但我個人覺得Whynot橙髮又幾岩佢
不過以前淺色髮真係顯得佢黑 以前1/3粉色同有期金髮
有陰唔係唔好 但啲又厚又平既真係唔好搞啦 冇人Carry得到
我: PTT>Whynot>Hihigh>Butterfly=Sowhat>1/3
啱啊 執陰又厚又平 唔知vivi有冇睇連登但係老實講Butterfly嗰期個髮型顯得佢好老
why not 橙色我第一眼見到都屌左一聲 但係後尾聽到佢唱副歌嗰部份 洗腦歌詞加埋呢個橙色頭又幾夾
有驚喜
好似佢地咁講 一路以刀群舞為主 而家轉吓young energy 原來都重可以咁青春可人
睇full cam真係好似睇緊音樂劇

韓國上到8了
btw等咗半日 iTunes終於有得買首歌
apple music有得download 番以前啲solo同埋小分隊啲歌
一開始坐梳化嗰6美好好笑 又演得幾好
佢話下次cb想留陰
冇買專輯?
一早買曬
唔係掛麻煩如果vi睇到呢個post嘅話可以重新考慮下
唔係厚平陰都OK嘅...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞