[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (26) - 支持唯一的이달소! 달소달소Queendom가자!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike

我有預感下集queendom會有好多新人入坑

尋日第一次聽呢隊
今日全日都係咁Loop PTT
好想停但我停唔到

佢地跳BTS首fire好撚正
歡迎 本月仲有好多好歌等你發掘堆Solo曲 BSide慢慢聽都可以夠聽一排 PO頭仲有堆Dalply, Cover Stage, OST都可以睇下聽下

唔覺唔覺個幾條男團Cover都兩年幾
自從睇到weekly個主唱表白好鍾意Olivia後就入左loona坑 雖然遲左啲
有無啲綜藝追下有埋字幕
由頭開始睇LOONA TV有英文
Jihan同Hye個兩集綜藝真係好睇
上次PTT勁快就去隔離 連WeeklyIdol都取消冇補返

團體去既遠少少就MUPLY B Side 2, Fact in Star, Idol Room, Weekly Idol, RUN.wav, IDOL HOUSE 同埋PO頭推薦個啲已經算係精華嚟
當然Chuucandoit運動會個集必睇
諗諗下可能佢打錯 應該係Orbit4.0啦SG咪一早出咗
TV已死
呢個死得啱啦,剪到一忽忽又跳黎跳去又短喎屌

不過轉咗NOTE好處係出埋廣告Behind 雜誌Behind 以前唔會有
同埋佢演唱會Behind幾時出最好有拍下Queendom Behind啦
好正好有愛
最後探究都係冇播到1000集但係短真係超短,根本上可以全部轉嗮去youtube shorts度播都得
希望遲啲完咗Queendom之後有團綜睇
渣渣淋CB先等播完queendom黎PTT都已經一週年
搞掂份合約先
https://twitter.com/MnetKR/status/1510905011647107072
EP2Teaser又冇份 同埋佢地當日即時發表第一輪排名

Chuu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞