[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (26) - 支持唯一的이달소! 달소달소Queendom가자!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike

點樣bam「人」先?實名認證啊?
可以ban機嘅...但係電腦可以無限android模擬器,處理唔到,除非唔俾模擬器開app
其實真係點ban Anti都會搵到方法繼續搞事
但佢想賺錢就應該要做足哂ban ip啊 手機No.認證先啦 係到要我地用家幫佢諗埋 垃圾App
新飯留名
睇完Queendom PTT同Shake It入咗坑
幾鍾意Heejin,Yves,Chuu同Vivi
歡迎
認人都係睇多啲最簡單直接
QD依家每個都有Fancam 呢排IG個個又狂PO相 應該都幫到下手
以前就多數睇SoloMV UnitMV咁認

1M
我係opening show認到kimlip
之後第一集認到真率 因為佢好多野講
姬振 chuu同vivi就之前已經識
有無綜藝推薦?
琴日睇咗idol house覺得好悶
我之前推薦過最大路既真係Fact in Star Idol Room Weekly Idol IDOL HOUSE MUPLY BSide2 RUN.wav Chuucandoit運動會 加埋PO頭既YouTube綜藝精華 姐係上面巴打推既mafia heyotv Mobidic呢啲
團綜嚟講呢班算係精英了

由小分隊開始認就好快認到
垃圾bbc玩神秘主義turn down咗Hyunjin練習生個陣個拍劇機會
咩劇?
善巖女高偵探團

heejin
https://twitter.com/loonaranks/status/1516069575787487242
辛苦哂 今個星期嗰集專心投票
上round高view嗰三隊未出真係..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞