黎緊要裝修,筆直25萬唔知得唔得

222 回覆
4 Like 77 Dislike
做清拆咪就係叫泥頭佬囉證明你係9upper
打拆佬就打拆 泥頭佬就清泥頭既 你平時搵果個叫打拆清泥頭
做agent 做到直接判出去 拆開工料搵人做都懶 究竟班水魚養到你地幾懶
不過裝咗就唔好話俾人聽,因為經過淨化嘅淡水係唔可以用嚟沖廁所㗎
做到啲大地盤咁判上判,做中間商抽油水,啲客仔真係硬食晒
報價比你 Tg:awawawaw13
係人工貴姐 料唔貴。 自己搵料俾師傅。有小小電位同屎塔自己做裝,可能咁平d。
換窗一批人、其他另一批。

你搵裝修公司佢都係逐範搵。

開工俾錢前要講清楚細節,
窗台石 門腳石 裝唔裝埋,石到搬唔搬。到時呢啲細位又話唔搬上樓 又話唔包裝 煩到死。
仲有其他,未裝修過根本唔會知呢d。
加多少少換埋間2000呎屋連豪裝都得
我揾個師傳廁所全爆,油漆,連埋全屋門,廚櫃衣櫃先20萬,仲要我覺得唔錯 25萬9成做到啦
價都唔識報,好心唔好係度揾食啦
個個15% profit d客錢多
冬天用好正
一樣一樣黎做就得 唔好一次過判哂

搵多幾間公司報 直接email過去 盡量避免fb搵

地板同門料淘寶落黎 baby kingdom 香討有大把教學 (人地唔驚比人話打手 呢到好易比人屌打手 好難搵到教學)

應該大概番黎既價可以30萬內
唔係鄉黑村 唔洗陀地掛
有心有力真係咁做最好,最煩係要夾來夾去
師傅真係好很貴
依家啲小型工程真係仲狼過啲大盤陀地
咁唔係既 裝修一般都30%利潤 但依加個個mark up到70%+ 個個當自己精裝去報價比人 做出黎就一般住家野
一係就本身日薪已經搵好多錢 夾野既時間出去搵錢都有
如果唔係 其實要夾既野兩隻手數得哂 又唔係要當精裝去做 不過都好既 無佢地就無我地
油牆,我389尺,立邦灰都要8k
窮撚無屋嚟裝修,真係唔知係咪個個都咁撚狼
不過就咁睇樓主啲要求都只係啲基本裝修要求,就算搵精裝去做,出嚟效果都係一撚樣
ching,想問問嚟緊我都諗住全屋剷底重油,443呎,唔洗天花,不過諗住有3隻色,唔洗咁單調,大約預幾多銀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞