[Ios/an]Super Gundam Royal (6) 熱源機都玩LS

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

第一關我咁打
漢堡最尾關 0en 如何過?
漢堡最尾關 0en 如何過?

用一隊求其入重高自殺
第二隊主力入重高回sp 重高退卻
入漢堡扣你萬五 但冇耐會幫你回滿血
間唔中幫你回sp
漢煲長開盾 要用貫通技同佢慢慢磨 好似係

應該唔係咁多wave, 係換其中一款

我諗可能係:
1. 有titans機
2. 有titans + 機師
3. 有titans + 機師 + 艦長

但係諗緊好唔好換艦長, 好貴

換了, 無en試, 再報告

titans艦長都係得67500
夜d試埋入team1

隻艦長渣漢堡包都係得67500, 唯有試埋艦長同隊員一team

同一team試埋都係唔得, 唔知係咪因為我有漢堡包team全滅
要再試

我一隊四星漢堡,二隊兩星漢堡,boss場場出10萬,
剛換左艦長揸四星漢堡即刻得返九萬,但boss唔開盾同會回sp

應該關隻4星漢堡事

我未試過有10萬

小兵加四星包都出過九萬
但通常都出十一萬幾果個
應該係random

Btw, 一場20體可以換500交換所P ,都幾爽

換了, 無en試, 再報告

夜d試埋入team1

隻艦長渣漢堡包都係得67500, 唯有試埋艦長同隊員一team

同一team試埋都係唔得, 唔知係咪因為我有漢堡包team全滅
要再試

剛換左艦長揸四星漢堡即刻得返九萬,但boss唔開盾同會回sp

應該關隻4星漢堡事

我未試過有10萬

小兵加四星包都出過九萬
但通常都出十一萬幾果個
應該係random

點樣換?
點解冇巴打抽seed部機
係咪太廢?
個人對seed好有愛

夜d試埋入team1

要再試

應該關隻4星漢堡事

我未試過有10萬

小兵加四星包都出過九萬
但通常都出十一萬幾果個
應該係random

點樣換?

20000 活動point 一隻三星
點解冇巴打抽seed部機
係咪太廢?
個人對seed好有愛

舊機黎 所以無咩話題

要再試

應該關隻4星漢堡事

我未試過有10萬

小兵加四星包都出過九萬
但通常都出十一萬幾果個
應該係random

點樣換?

20000 活動point 一隻三星

Thanks
英雄之試煉隊伍分享 順序1-4

08關可以唔爆,全halo?

Yes

用non 08機打老虎
61.2 mb 更新
這次應該是久違的兩部作品原作活動
分別是
逆A鋼彈
機動戰士鋼彈0083

逆A鋼彈新增圖鑑四星:
角色X2
攻擊屬性機體X2

0083新增圖鑑四星:
角色X1
格鬥屬性機體X1
機動屬性機體X1
逆A鋼彈這次跟之前的開發計劃一樣,過完關卡玩家會獲得1星的倒X,而玩家可從超boss的高排名獎勵的限定素材讓倒X從一星成長爲五星EX版本(有免費新五星玩就是棒開啟本頁圖片)

十一連再加三次單抽,中哂三部,即刻碾過英雄試煉。

爽啊喂

爽啊喂

爽啊喂

收皮啦收皮啦
這次應該是久違的兩部作品原作活動
分別是
逆A鋼彈
機動戰士鋼彈0083

逆A鋼彈新增圖鑑四星:
角色X2
攻擊屬性機體X2

0083新增圖鑑四星:
角色X1
格鬥屬性機體X1
機動屬性機體X1

0083應該有gp03s做4*機

爽啊喂

收皮啦收皮啦

第6回英雄?我屌你老味
Btw多謝carry

爽啊喂

收皮啦收皮啦

第6回英雄?我屌你老味
Btw多謝carry

高手

Yes

08小隊的機屬係三星升左四星?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞