[Ios/an]Super Gundam Royal (6) 熱源機都玩LS

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
21萬

你隻zz真係可遇不可求

點打到21萬cls

exia 1.9倍 damage up+round 9+3個不快感
殺埋超漢堡掘多兩石之外乜都冇
轉頭諗諗唔抽四星漢堡包點不死過尾二

我放隻兩星射漢堡包搭兩隻機type都不死過尾二
佢好似放漢堡包先會弱化

兩星唔進化都頂到?

無進, 改造only

呢關最好儲titans point, 一次差唔多70k

我之前一個彩箱六萬幾咋
睇wiki話有幾種增援 一個箱過十萬都有
但我唔太明點出 同出左都唔到咁多wave啦
https://xn--s-zeu9iis0241fvwxa.gamematome.jp/game/965/wiki/%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88%E6%94%BB%E7%95%A5_%E3%82%A4%E3%83%99%E3%83%B3%E3%83%88%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88_%E5%A4%8F%E3%81%AE%E3%82%A2%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%9E%E3%83%BC%E7%A5%AD%E3%82%8A2017_%E3%83%8E%E3%83%BC%E3%83%9E%E3%83%AB%E3%82%B7%E3%83%8A%E3%83%AA%E3%82%AA%EF%BC%9A%E3%82%A2%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88_%E3%82%A2%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88

應該唔係咁多wave, 係換其中一款

我諗可能係:
1. 有titans機
2. 有titans + 機師
3. 有titans + 機師 + 艦長

但係諗緊好唔好換艦長, 好貴

換了, 無en試, 再報告

titans艦長都係得67500
夜d試埋入team1

隻艦長渣漢堡包都係得67500, 唯有試埋艦長同隊員一team

同一team試埋都係唔得, 唔知係咪因為我有漢堡包team全滅
要再試

我一隊四星漢堡,二隊兩星漢堡,boss場場出10萬,
剛換左艦長揸四星漢堡即刻得返九萬,但boss唔開盾同會回sp

佢好似放漢堡包先會弱化

兩星唔進化都頂到?

無進, 改造only

我之前一個彩箱六萬幾咋
https://xn--s-zeu9iis0241fvwxa.gamematome.jp/game/965/wiki/%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88%E6%94%BB%E7%95%A5_%E3%82%A4%E3%83%99%E3%83%B3%E3%83%88%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88_%E5%A4%8F%E3%81%AE%E3%82%A2%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%9E%E3%83%BC%E7%A5%AD%E3%82%8A2017_%E3%83%8E%E3%83%BC%E3%83%9E%E3%83%AB%E3%82%B7%E3%83%8A%E3%83%AA%E3%82%AA%EF%BC%9A%E3%82%A2%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88_%E3%82%A2%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%9E%E3%83%BC%E3%82%AF%E3%82%A8%E3%82%B9%E3%83%88

我諗可能係:
1. 有titans機

夜d試埋入team1

隻艦長渣漢堡包都係得67500, 唯有試埋艦長同隊員一team

同一team試埋都係唔得, 唔知係咪因為我有漢堡包team全滅
要再試

剛換左艦長揸四星漢堡即刻得返九萬,但boss唔開盾同會回sp

應該關隻4星漢堡事

我未試過有10萬

佢好似放漢堡包先會弱化

兩星唔進化都頂到?

無進, 改造only

我之前一個彩箱六萬幾咋

我諗可能係:
1. 有titans機

夜d試埋入team1

要再試

應該關隻4星漢堡事

我未試過有10萬

證實關隻4星漢寶
升隻防屬3星MA上4星得唔得

你試埋
隻漢堡包設定得離譜
點樣一機都唔死啊

成日打都miss
佢打我就成日就會心一擊
隻漢堡包設定得離譜
點樣一機都唔死啊

成日打都miss
佢打我就成日就會心一擊

你都要in隻漢堡包 用士官揸就易打
新果部陸高啲動畫廢撚到

三下中
乜撚野陸高就由他過去啦

差08 要con

無08機無可能過

差08 要con

無08機無可能過

放棄 coin死左

差08 要con

無08機無可能過

你都過唔到,我唔洗過啦😂😂
四星機漢堡配雜人 加 交易艦長坐艦 出得9萬

佢點q計架
其實想問下包關尾2係咪有帶隻包就ok?帶z機都冇加成既
其實想問下包關尾2係咪有帶隻包就ok?帶z機都冇加成既

尾2係要鬥高星數
我連第一關都未過到
無防系z喎
我連第一關都未過到
無防系z喎

之前有得換重高II,無換?

你試埋

試左3星MA坐大眾臉駕駛
冇士官
都係67500
我連第一關都未過到
無防系z喎

我升得一部...
白卡勁到嘔喎
要落三部?
我連第一關都未過到
無防系z喎

我升得一部...
白卡勁到嘔喎
要落三部?

我連第一關都未過到
無防系z喎

我升得一部...
白卡勁到嘔喎
要落三部?

頂...
我連第一關都未過到
無防系z喎

我升得一部...
白卡勁到嘔喎
要落三部?

頂...

投降吧....
21萬

你隻zz真係可遇不可求

點打到21萬cls

exia 1.9倍 damage up+round 9+3個不快感

你就好,我個damage up 跌左去部zz 度
我連第一關都未過到
無防系z喎

我升得一部...
白卡勁到嘔喎
要落三部?

頂...

投降吧....

打白卡先?未過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞