[Ios/an]Super Gundam Royal (6) 熱源機都玩LS

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

btw 部野固傷真係好撚廢,想拎黎打高分都唔得

低sp又可以練超發動呢2點叫似樣少少

點練超發?
真係有得練?(真心問)

點練超發?
真係有得練?(真心問)

打超boss分換超發動

點練超發?
真係有得練?(真心問)

打超boss分換超發動

咁隻隻都升得啦,無特別
佢講到好似唔洗core有得升咁
所以先問下

點練超發?
真係有得練?(真心問)

打超boss分換超發動

咁隻隻都升得啦,無特別
佢講到好似唔洗core有得升咁
所以先問下

記錯左,呢隻有架飛機無得升超發動
熱人應該呢兩日出消息?
除了目前已知的Z系列四星哈曼和艾瑪沒上官網圖鑑外
剩下未公佈的四星就只有這樣:

鋼彈UC :角色X1

鋼彈SEED DESTINT: 角色X1 、機體X1 防屬性,機體COST24以下、無地形適應UP

可能是07/03的新原創活動轉蛋

也可能是SEED DESTINT新專駕組合丟到嚴選
鋼彈UC四星角則是禮拜五角色祭的限定角
(但根據往例通常角色&熱源限定都是舉辦前兩天更新圖鑑,所以不太可能)

而官方也不會無理由更新機體傳說技
所以下禮拜一除了新原創活動外可能還會有獨角獸相關轉蛋!?

鋼彈SEED DESTINT: 角色X1 、機體X1 防屬性,機體COST24以下、無地形適應UP

(但根據往例通常角色&熱源限定都是舉辦前兩天更新圖鑑,所以不太可能)

唔通熱源12妹配返熱源女妖

終於

終於成功

總算冇白費五粒金晶升隻三星nu

唔通熱源12妹配返熱源女妖

留石
不過仲有百式想抽
百式今日出?
百式今日出?

諗緊留石抽咩好
百式今日出?

諗緊留石抽咩好

我幾鐘意白卡同哈曼,但到時擺大池又係抽條撚
點解近排多左咁多生面孔
定係你地係CDR?
定多左香港人玩?
岩岩開始玩 D石好難賺 司令一場得個4粒 要2500先有十抽
岩岩開始玩 D石好難賺 司令一場得個4粒 要250先有十抽

打多左個0

打多左個0

新手有新手任喎
打幾個系列關 果到好多野送 打哂五百石係手

打多左個0

新手有新手任喎
打幾個系列關 果到好多野送 打哂五百石係手

同埋呢隻 game 單抽同十連分別不大 唔駛咁堅持十連
岩岩玩+1
當無課儲閃卡game咁玩,儲緊石等天意

想問下隻18cost射卡碧尼點拎?
點解近排多左咁多生面孔
定係你地係CDR?
定多左香港人玩?

cdr here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞