[Ios/an]Super Gundam Royal (6) 熱源機都玩LS

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
屌你老母750石一隻四星都無
仆街笨大

750石中左目標先知無專 大大個a字都唔係阿寶專用,屌你老母bamdie

呢部2技好野黎
好似係

講真要勁機我就唔追依部啦,完自,攻z,攻zz都夠我坐一隊,追得都係有愛,想俾阿寶坐下姐(咁多部阿寶機最中意依部),你老味大大隻A字都話無
呢隻game d機打臉得快唔快?

750石中左目標先知無專 大大個a字都唔係阿寶專用,屌你老母bamdie

呢部2技好野黎
好似係

講真要勁機我就唔追依部啦,完自,攻z,攻zz都夠我坐一隊,追得都係有愛,想俾阿寶坐下姐(咁多部阿寶機最中意依部),你老味大大隻A字都話無

你.....
用z+算啦
初見z3我都試過無專
wiki都有人嘈過
我屌你老母

又唔俾bamshee同00r我

再度屌老母

有new喎

認真 有d反感兒童高達
一路都無抽過,終於破戒

幾驚第三隻都係7嘢
有冇師兄可以介紹下LS?睇唔明咩玩法

呢部2技好野黎
好似係

你.....
用z+算啦
初見z3我都試過無專
wiki都有人嘈過

Z+同Z3個樣差10皮
Z3配色真係世界級靚
我中第5隻f91, 點好

等第678俾佢食

如你所講單抽中第6隻

做咩仲要抽

因為等緊第7,8隻?

因為要雙炮rx78
黎緊出個量產型逆襲活動,打 50 wave 敵人
之前係巴哈睇啲人話有每 wave 加攻技能嘅駕駛員無用,因為無多 wave 關,依家有了

有嗰招技去到wave50應該會疊到成10倍喎 有冇咁正

我有兩隻金毛杜門, 兩隻癲佬奶油

呢部2技好野黎
好似係

你.....
用z+算啦
初見z3我都試過無專
wiki都有人嘈過

Z+同Z3個樣差10皮
Z3配色真係世界級靚

我都覺 紅白仲要陸地用....

初見z3 1發入魂
見膊位有寶寳icon心諗無死
點知中左伏
依家仲要有兩架

嘩咗出黎😱😱😱
黎緊出個量產型逆襲活動,打 50 wave 敵人
之前係巴哈睇啲人話有每 wave 加攻技能嘅駕駛員無用,因為無多 wave 關,依家有了

有嗰招技去到wave50應該會疊到成10倍喎 有冇咁正

我有兩隻金毛杜門, 兩隻癲佬奶油

想要捷度加美尤

呢部2技好野黎
好似係

你.....
用z+算啦
初見z3我都試過無專
wiki都有人嘈過

Z+同Z3個樣差10皮
Z3配色真係世界級靚

我都覺 紅白仲要陸地用....

初見z3 1發入魂
見膊位有寶寳icon心諗無死
點知中左伏
依家仲要有兩架

我為左追依隻而抽架屌
散抽中正義 係正面既
想問點樣可以多COST D放勁機? 隻艦得63COST, 另外LS係咩黎? 一直都放置PLAY冇跟UPDATE

升rank買架勁d既艦
英雄試煉要馬反射機
唔通要換架靈格斯

尋晚1次11連 又多一架管倉4星

繼續儲石
次次 all in 完大池 / 熱源都覺得抽嚴選好過
次次 all in 完大池 / 熱源都覺得抽嚴選好過

熱源好過嚴選先啦,起碼唔會有2星走出黎
單抽中咗自由 本身有瑪莉坦想要banshee 諗緊課金保底 太少射機
但除咗banshee 正義同00 其他都無咩愛
Ls係咩意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞