一人一樣細個好想要嘅玩具

1001 回覆
835 Like 15 Dislike
自製中頭獎
最仆街係培樂多好撚多廣告
一個鐘睇班鬼仔鬼妹玩幾次 但自己冇
我媽話危險唔可以買
係,自己都覺得自己似乞衣
果陣痴同學部NDS 玩 應援團。唔係唔想玩,係佢同其他人玩緊唔敢問佢借。結果當然情景係佢地幾個一齊玩PSP, 我就縮埋一邊玩NDS
暴走鞋,我阿媽一直話好危險唔畀我買

好似好好玩
有 佢基本上好多嘢都得把口 講就最叻 同佢而家關係都幾差吓
細個嗰陣見同學玩gameboy
扭計好耐 老母就買咗俾我哥玩
隔咗幾年 到同學都轉晒玩psp
老母就買咗部psp俾我哥玩
而我終於有得玩gameboy

精靈球機
細個攞過張product leaflet介紹佢全系列玩具之後日撚日喺度望梅
大概廿年前 個陣百佳除左基本野之外 仲有賣玩具 個陣有隻忍者公仔 有武器換又有玩得除衫 好似babie咁求左老豆好耐先買到 唔係靚貴野 大概幾十蚊 有冇Ching 有印象
超任
我會download啲片擺落psp睇觀感一流
我屋企仲有隻白虎同黑牛
低階的我乜柒都冇
比你講咗添
見d放嘅二手價TOMY仲貴過壽屋...同樣係超重劍長牙獅
細個想要滑板。其實唔係受咩身邊影響,因為當年基本上周圍係完全見唔到既野,只會喺電視電影見到,有錢都好難買到,何況屋企冇錢。純粹係想試下。

之後唔覺唔覺就廿幾年完全冇諗過,就算黎左美國都冇話想要去skate park玩下之類既諗法。

因為covid,舊年37歲先走去買左塊黎玩,又同老婆一齊玩,買下一塊買下又多塊,宜家有4塊板,兩塊cruiser (1x tugboat, 1x dinghy),一塊longboard,一塊普通popsicle trick board。

又同老婆拖住手海邊日落踩板,又一齊拍左好多片,好開心。細個屋企負擔唔起既冇用野大個垂手可得,又真係帶俾我好多歡樂又健康(唔計練trick仆街仆傷),抵屌啦。

Between,三更半夜踩皮擾人清夢既死mk食屎啦
好想要

尤其第三個
右下角屋企仲有,個頭嗰幾條天線啲貼紙鬆撚到呢
機械人側手翻變身果部卡通唔知咩名
03數碼暴龍機 01 02 04都有 就係無玩過刷卡
GBA
最尾用模擬器玩pkm紅寶石版
Lego 火車系列
細個見有錢同學屋企砌到一個城市同火車路軌出黎好撚葡萄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞