一人一樣細個好想要嘅玩具

1001 回覆
835 Like 15 Dislike
以前偷我老母錢買
一日玩壞左
More有無全部戰機大合照
有啲擺左係倉now合照唔到了
細個有 而家唔見咗
成套買咗幾錢
以前中學上堂係檯底同同學連機玩gundam seed
昆蟲果set又係經典
好想睇返
如果可以建議帶埋父母走。
有啲咩意外你仲信唔信得過個政府同醫療系統?
你估遲吓啲「祖國醫護」出咗事邊個會孭鑊?

J 住GUTSWING先
omg,我細個都有,細個唔識野搬屋掉尻哂
XIG 果啲六角柱平過GUTS/ SUPER GUTS, 平均$100-150一架我幾年前開始儲番
唔止,連個心盒都2000幾棒要3字頭
如果要齊件+有盒仲貴啲
就係嗰陣心大心細無買到,好撚後悔
正常都想嘅 不過兩老一黎又唔想走
二來又覺得香港生活方便
老豆對我好好 不過藍
好玩的

利申一二代都有仲有埋槍嗰代
重甲戰隊
細個嗰陣好多佢哋嘅玩具 記得有好多武器又有個裝置可以裝背脊 隻手嗰件武器仲可以旋轉
有隻反派黑銀色咁 隻手有個叉 又係型到仆街
突擊自由
呢個銀影號2代細個果陣我都都好想買..同埋真係搵唔到

果陣覺得佢係唔係好似動畫入面咁勁用隻戒指就可以控制架車行邊同開合模式...仲以為佢架實物真係同動畫入面咁勁....

但現實係..好似睇左某期COCO 講... 呢部其實係唔郁得.. 類似D 概念車咁唔係講到個性能咁十足...

同以前儲左勁耐100蚊, 以為架玩具直昇機真係曉飛一樣.. 其實只係識係地下入電轉轉下....好彩個文具鋪D人老實, 我問左係唔係識飛先, 佢又無呃我...唔係大拿拿一舊水果陣好多錢了...
原來咁值錢我上年用$700就賣咗比人 不過我嗰套二手冇盒
某年社區中心搞左換物會

我用左 d 好殘嘅玩具換左好殘嘅重甲戰隊

還是很開心

印象中係綠色嗰個
直頭陰影來,真係好羨慕細個就有多多玩具既細路仔,最慘係成日去玩具店,或大時大節,隔離啲細佬要咩老豆都買,又咩聖誕禮物生日禮物,自己係隔離睇住,然後死求爛求咩都無,仲可能比人罵,真係好sad
咁最後買左咩咁唔低B
以前coco抽獎抽中過捉鬼機同龍王生命器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞