一人一樣細個好想要嘅玩具

1001 回覆
835 Like 15 Dislike

點解咁多人特別鍾意百獸戰隊機械人,比較型?
細個去同學屋企玩
見到佢有激走戰隊呢個,可以獨立車仔碌嚟碌去好想要呢部但唔敢講想買
鋼琴
細個無買因為覺得自己會半途而廢
大個買左擺係屋企封塵
想要既都有買
反而係買完玩兩次就唔玩
到而家大個左買咩都係咁
擺多過用
老母肯買gameboycolour連正版pkm黃版,又肯買gamegear連game俾我,但唔肯買playstation俾我。
要玩ps1一係去同學一係去fd度玩
肯比$1500我去買張geforce4 TI4200vivo,但唔肯買ps2俾我。如果我要玩ps2就要山長水遠入沙田玩
除咗電視遊戲機外其他玩具都肯買。雖然成績唔好但至少一定係做哂功課先玩,所以有啲唔明點解。
不過正因為咁,到出嚟做嘢就算有錢買都冇興趣買同玩
機甲露寶 我記得係逢星期六日下晝四點播 套卡通都幾好睇紅色個隻仲可以著裝甲上太空
我想要有個碌嗰啲波鞋 係咪叫暴走鞋
其實係我自己而家都係睇多唔會買,心態同細個已經唔同咗就算而家買到,細個嗰種童趣係買唔番
我細個係去樓上同學屋企玩gameboy
全部都有盒 為影相先放出嚟
45號兩架車 細個搵左好多地方都無
好似有新版 或者食炒價買2手
宜家成2000蚊
未著過
細個成日跟住講

nds,香港賣好貴。之後細個同老母返咗大6睇,都要700蚊,冇買到
百獸合體
屋企人應承我話100分會買俾我
然後拎咗100分淨係肯買中間隻雞 屌
鎖匙戰士我有呢盒 特登買返黎玩
屌!六角柱果啲戰車 有冇key words想揾我記得勁墜手又有磁石好想返以前啊
呢個而家又係幾Q貴不過隻膠易黃
又係未玩過系列 有幾多人會有正版
唔了 同dx 差太多
佳亞戰機 就會搵到
不過好撚柒型
我最近WFH得閒,搵返啲舊玩具正正搵到哩隻野,完全唔記得點解當時會買

求解點解咁多人要?
冇玩過玩咩的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞