foodie用ig收陀地

1001 回覆
6702 Like 93 Dislike
咁厚面皮都做得出
KOL 嚟講foodie應該真係最撚垃圾
之前有friend 都係foodie 佢應該係最出名果批嚟 但佢唔係果啲會r sponsor /埋堆嘅foodie

佢都話ig 班foodie係有個group
Group入面嘅人一出post 成班人就會互含互like互comment
所以你會見到啲foodie 嘅post永遠好多comment 但啲comment全部都係行撚到仆街嘅廢話 例如好正呀😍好想食呀😍之類
真係無論行為 組合 外貌 都似kiki May
係咪見kiki may啲垃圾都有咁多人睇就照抄
cls 真係乞衣嚟
原來上面有人講左
之前連登成日post有個肥婆foodie 好撚樣衰
佢啲po成日有留意讚佢可愛 我仲心諗點解讚得落口
我就係因為呢個肥婆foodie先發現原來佢地有啲咁on9嘅互含文化
肉撚酸
互含文化
好耐之前中過幾次伏
而家完全唔會跟ig foodie揾食
即刻唔比人留言
身有屎到 執柒佢啦
呢 4 隻字有浸藍絲廢老味
係咪弱智玩勒索
間餐廳只要開名+post依段message上網佢就玩撚完
當claim petty cash
估計佢啲留言都係自己友黎SLS
本身好生意好食果啲 根本唔需要搵班垃圾foodie打手谷人氣 口耳相傳加親身去食一次就係最穩陣
但foodie介紹得果啲九成都係伏
唔比 再睇下佢寫得有幾直率
如果係寫衰 鋪頭就po返個DM紀錄
此地無銀
越係成日強調自己無收錢嗰d foodie/食評kol越大機會係成日收錢
個人覺得包括某d連登仔好撐既食評kol(唔開名,因為嗰幾位係連登上左神枱既食評kol開名實俾連登仔屌)

最鍾意開q&a做伸手黨乞乞乞
寫野又毫無內涵可言,寫句雞有雞味配幾廿個emoji自high就以為說服到人
dm 返佢
話係個page 留言 收返打手費
點解啲人可以咁乞丐
可惜無覆訊息=餐廳唔肯俾保護費
食評只信屌總理

不過只限中菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞