foodie用ig收陀地

1001 回覆
6702 Like 93 Dislike
我靜係知個ig係對couple搞 女方主導
如果事實上佢地有加埋veron 咁我就唔知了
睇落似係佢地有係fd(因有兩個唔同ig)
但肯定嘅係男方條女唔係veron
俾人冤枉戈個你襟入去上面條link咪見到
我都唔識….

btw 澄清番先
我只係男方嘅朋友 都唔係話太熟 女方一次都冇見過
但ig好似有出過樣+男方有時有po相
所以肯定veron唔係佢條女
唔係我唔想開名
係真係搵唔返嗰陣啲cap圖
問咗我fd佢話佢都唔記得咗個ig叫咩名
當我鳩up無所謂
當係提醒下開飲食業嘅人真係要小心呢啲大種乞衣
真係會厚面皮到上門R生意
唔係同一個人喎😂
其實人地走出黎錄條片影返個cm,佢就收得皮
Hi追緊post嘅Veron
你一直話唔知點解自己會俾人攻擊
其實係因為fg將你個名擺喺yt嘅bio囉
有邊個ytb會將一個只係合作一條片嘅人放喺自己bio
Reported 等佢收皮
咁只代表佢唔係佢女友 唔代表佢係無辜
因為冇可能照個女咁講一次合作會放佢上youtube bio
男方+佢女友 再呢個veron 三個都並不無辜
就算唔係個男嘅條女都一定有合作關係
Foodie係咪雞?
合作一次就係條片度寫ft.而唔係擺落簡介啦
我係掉番轉諗 如果foodie ig macao個ig有veron involved
同佢自己又有個veron food journal 兩件事就有啲矛盾

至於你話係咪知情 咁我就唔知啦
應該係fd掛 veron個bio係umac 佢地同一間大學
你講明話比唔比錢都唔會影響食評就會想比
依家咁樣真係賤種
文青風=詞不達意 語意含糊 1999 故作高深
同一個意思 分分鐘小學生寫嘅仲易明
https://www.instagram.com/p/CbUxPcDvUDZ/?utm_medium=copy_link
而對於一些未經同意下濫用本人或相關人士之照片的情況,我們已保留證據,不排除報警處理。
好撚惡
個感覺好似殺左人但講聲對唔住
改善你老母 邊有人會仲睇你地所謂foodie
唔比係咪會唱衰間店
要脅變左主動邀請贊助 屌你咩
識唔識英文呀
Macau呀
Macau macau關我乜鳩事呀
話知佢哋死啦
浪費論壇資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞