foodie用ig收陀地

1001 回覆
6702 Like 93 Dislike
錯別字都忍下算,但乜撚嘢係「路線係米色系」,識唔撚識分咩係「路線」/「風格」/ 「用色」。唔知佢係專登標旗立異咁用埋呢D on 99 字眼,睇撚到眼火爆。
做食物評論可以寫出「又北海道又三重芝士,呢到都值$30」、「芝士味都ok」…. 出嚟呃飯食都比D誠意啦,乜撚芝士味呀?卡夫芝士呀?你詞彙貧乏都忍9你,最簡單形容下個味道都唔撚識,重話做foodie 有冇尊重過食物呀,好撚想用隻中指篤撚爆佢個太陽穴叫佢重新學點寫中文食評

好少見生得咁樣衰嘅foodie
笑撚死
你當kiki流架?
咁公道d 佢正正常常啦
大撚把foodie 真心係成隻豬咁架
岩呀 佢咪自費完餐飯 去收商家錢

7孔流血還7孔流血 死還死
兩回事黎
牙may
香港富利來有單差唔多嘅

啲業主簽約時完全無提商户商場會有半年翻新大工程
咁撚大塵搵鬼入邊個會租

然後突然有一排有一堆post係啲小店讚個商場充滿藝術氣息有人情溫度
後尾有人爆原來係如果啲小店唔出post 唱好個商場
就無得減租

屌你老母臭閪文盲

我們一直也是外賣
???

回想起他的味道
你條契家佬喺間冰室流汗打丁?

香氣濃重更是我們的偏愛
偏你老母愛咩 無比較偏乜撚野

切開內裏滿滿的阿華田脆脆
你係切開出面層皮先見到入面啲餡你切乜撚野入面

最撚精彩都係呢句
卻不會阻止小編們的點佢
我都費撚事解釋
香港都有多垃圾foodie但偏偏好多人就信佢地,佢地有一定市場,只可以話香港人好易呃
即係搵打手話九你間野唔好食香港人係會信,所以好多鋪都要請foodie
有錢公平 無課含撚

佢地唔出手遊就真係浪費才華
呢間係有冇俾錢㗎
推爆佢
香港人就係咁好呃
唔係連登都唔會有咁多風向撚出post帶風向
Ig 唔比人留言, 啲澳門人唔係成日派錢好自豪咩
L佛??
其實信自己把口最好
上網睇完食評去食成日中伏
而家香港食評打手已經多到難分真與假
sor搞錯人名 條仔個名成個女人咁
想學Openrice😂
但人哋係平台啊
條仆街其實係咪有讀寫障礙?睇撚到個人好撚憫憎,衰撚過小學一二年級嘅學生作文
我只可以講
我有一次信左某位上左神枱既kol,同嗰位kol講既野完全係相反,事後係嗰位kol個comment到見到唔只我一個人信左佢中伏,中伏嗰幾位講既情況都係同我當時去間餐廳既情況吻合,我就開始懷疑根本無人係信得過
而家食野剩係會信自己把口
我只可以講
我有一次信左某位上左神枱既kol,食完間餐廳之後發現同嗰位kol講既野完全係相反,事後係嗰位kol個comment到見到唔只我一個人信左佢中伏,中伏嗰幾位講既情況都係同我當時去間餐廳既情況吻合,我就開始懷疑根本無人係信得過
而家食野剩係會信自己把口
話唔定佢冇打錯字呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞