(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 18

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
mykita邊間會齊d款試?
點會 有冇試過叫老闆搞
有禮又有耐性
on 9 , 其實都唔關金屬鼻托事, 新黑又水厹d 傻仔
講真 每個人鼻型唔同
你點確定是否隻架唔適合你定較得唔好
有冇巴打知呢個位起左綠係咪無得搞

有冇巴打知呢個位起左綠係咪無得搞

最靚真係op505 日版 不過已經停哂產

近排睇中咗eyevan 7285隻163 諗緊要復古金定銀色好
隻united 大咁多既
係影嘅角度問題
金!銀太safe ,go big or go home la

新手買咗呢副Matsuda 2808H, 各位巴打點睇
呢個好嘢,一定冇買錯
冇鏡片?
買咗框,未配鏡
如果驗眼可以去荃灣新黑 機好pro
之前偶然行過旺角有地舖有…佐敦有地舖都有…另外旺角有一兩間樓上舖都有…但唔記得啲店名
BTW早幾個月前Mykita 推岀過 同 Leica crossover 嗰副鏡架…有興趣…可惜係限量版…有緣無份…
師兄邊間入手?Matsuda 啲款都幾多睇中幾副,係價錢貴咗少少
不妨去荃新黑試
靚咩mykita
同leica crossover 嗰個好fan service 咁…
同Leica果個係限量?
本身都係奶迷,但個鏡臂位痳痳地靚
想睇下實物
其實覺得 Mykita 唔算靚
只係舊年睇啲廣告推廣彈咗 Mykita X Leica 個 crossover 見到…都可以接受到嗰款嘅。
我本身有戴 icberlin ,Markus T , Lindberg + Air 嗰啲,幾間個臂可拆裝+實用+靚…抵
但 Mykita 就冇得拆裝+唔靚
巴打,喺網上撈到幾張相,

我去過舖頭睇過實物,覺得外型都靚+可以接受到…但臂位真係…,反而覺得icberlin , Markus T 等個臂就真係值回票價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞