當年陳X渠中學Multi-purpose room同老師做愛嘅女學生去選港姐

247 回覆
90 Like 8 Dislike
據聞當年另一個阿sir肥葉都有屌過佢
不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

唔撚係呀 肥葉咁既身形又冇頭髮都比佢屌?

肥葉好撚咸濕 屌佢老味成日又摸又掃咁

你有無經歷過?

利申:渠記人

肥葉係好咸濕
我成日見到我朋友比佢博懵
又對住女同學講有味笑話
利申:見過佢幫人掃背

唐寧前夫

唔通
聽返嚟係條囡食完阿sir周圍唱啵
BTW 發夢睇到當年同一學校有單
某女學生同條仔破處之後又係周圍唱點知傳到去老師到,後來男女主角比人召去教員室條女扮可憐話比條仔強姦

最後條女冇事男主角比人踢出校
(有傳條女老母識校董會啲人)

粉嶺區?
想問下靚女Miss Jessica謝 仲有冇教
咁多渠記人
某女學生同條仔破處之後又係周圍唱點知傳到去老師到,後來男女主角比人召去教員室條女扮可憐話比條仔強姦

粉嶺區?

文盲得咁緊要?

單野好似有聽過下,個男既係F2定F3果年比人踢走?
但好似聽講話個女既家長無追究到,無告到個男
08年5月:33歲男教師與一名15歲中學女生,駕車到城門水塘僻靜處談心,因「車震」引來警方查問,男教師被指涉嫌非禮被捕

呢單好有印象

好難揀
杜曉玲真係好正同淫,但呢 D 都係屌完就算
cherry都淫,不過係兩種唔同淫法

大陸雞同本地雞既分別

好難揀

大陸雞同本地雞既分別

身材 樣都大陸雞贏

好難揀

大陸雞同本地雞既分別

點睇都係大陸雞贏哂啦
樣得過本地 身材得過本地既

好難揀

大陸雞同本地雞既分別

點睇都係大陸雞贏哂啦
樣得過本地 身材得過本地既

証明喺學校唔紮頭髮果D都係姣西嚟嘅
lm

粉嶺區?

文盲得咁緊要?

單野好似有聽過下,個男既係F2定F3果年比人踢走?
但好似聽講話個女既家長無追究到,無告到個男

我都有聽講過
不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

你有無經歷過?

肥葉係好咸濕
又對住女同學講有味笑話

渠記人出曬黎
個阿sir多得佢唔少,十年前嘅事都俾人挖返出來講。
不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

你有無經歷過?

肥葉係好咸濕
又對住女同學講有味笑話

渠記人出曬黎

唔好相認plz
成個流克咁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞