當年陳X渠中學Multi-purpose room同老師做愛嘅女學生去選港姐

247 回覆
90 Like 8 Dislike
噚日又係一年一度嘅港姐初選面試,喺將軍澳再次群魔亂舞,呀!唔係,係向方佳麗群起出動先啱!畢竟每個人都有自己嘅故事,而咁多位佳麗話晒都係素人,第一次上報做公眾人物,佢哋背後嘅故事隨之而揭開。

就好似呢位準佳麗嘅愛情故事,呢個名為Cherry報稱喺主題樂園工作、身型夠晒大隻嘅準佳麗,有網民爆料,佢疑似係08年一單師生戀新聞嘅女主角,除咗個樣似之外,佢哋嘅英文名又咁啱係一樣。當年有網民於網上揭發九龍某中學愛生師生戀,仲指該名男教師同女學生曾於校內發生性行為,當時呢件事成為網上熱話,轟動教育界,當時校方有承認事件,而肇事嘅男教師事後被停職,而女學生有指亦喺網誌爆情史,又同男教師道歉。
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170622/56857778http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170622/56857778

大家覺得係咪佢嚟
戀愛大過天?上月中剛舉行性 育講座的九龍塘直資學校陳樹渠紀念中學,爆出有師生在校內做愛的醜聞。一名年約30歲、貌似某男藝人的年輕教師,被揭與校內一名中五女生相戀,兩人更被指過去數月,三度在校內發生性行為,另有一次在女生家中,事件震動教育界。校方事後未有報警,也沒有上報教育局,只是勒令該男教師停職,被批評故意隱瞞。教協會長張文光表示,校方應報警調查女生未滿16歲時曾否與男教師發生性行為。

據蘋果日報報道,陳樹渠紀念中學校長許婉芳昨日中午回應查詢時,承認校內一名男 師因捲入一宗師生戀事件,暫被停職,校方正進行調查,她拒透露其他資料,“我不便作答,好多嘢未有實際證據,件事未好清楚。”

有知情人士表示,事件中的男教師姓劉,身高約5呎7吋,身材瘦削,“個樣生得白白淨淨,好似一個男藝員,喺女生之中係萬人迷,所以 男同學唔鍾意佢。”事件中的女生“X”,現就讀該校中五班,知情人士形容她樣子美麗,是校內風頭躉。

承認發生四次性行為

該知情人士表示,女生X對劉Sir早生傾慕之意,兩人其後出現超師生關係,有時更不避嫌走在一起。據知,兩人關係日前被校方揭發後,劉Sir向校方承認自今年1月至最近,兩人曾三度於校內的多用途室發生性行為;另一次劉到女生X家中,協助她做報告,其間又發生性行為。該知情人士表示,相信該四次性行為發生時,女生X已滿16歲。

兩人關係之所以曝光,據知是由於女方主動跟要好的同學分享有關秘密,之後疑有人口疏傳開,最後傳至學校管理層而被揭發。校內消息表示,前日校長突於會議上,宣佈劉Sir因做出傷害學校利益的事而被停職。校方昨日得知有傳媒知悉事件後,向全校 師下封口令,禁止談及此事。據知,校方已面見了該女生的家長,當時劉Sir也在場。

記者昨到該校,多名受訪的學生都表示對事件不知情;一名女 師被問及此事時,慌張地訛稱是路人,未聽聞事件。記者昨午再到該校找校長許婉芳,但校務處職員稱她正開會,之後沒有再回覆本報查詢。

無上報教育局及警方

警方昨晚表示未收到該校報警,教育局分區人員昨午向校方了解事件。教育局發言人其後表示,事件正由校方處理。投訴人不滿校方只將該教師停職,而不上報教育局和警方,意圖隱瞞事件,恐怕會令家長和學生產生憂慮。

教協會長張文光指出,由於有爭議該女生未滿16歲時是否曾與男 師發生過性關係,校方應報警調查,而不應自行裁決。雖然目前沒有明文禁止師生戀,不過他指出, 育人員專業操守議會規定 師不能用自己的地位,與學生發生不適當行為,所以即使女生發生性行為時已年滿16歲,校方也有責任向教育局及操守議會舉報,以便進行調查,一旦屬實,可吊銷其教師執照,防止再犯。

教育評議會副主席何漢權促該校嚴查事件,“要睇吓(該女生)有冇被欺騙,同埋未滿16歲時有冇發生性行為。
原來單嘢係08年已經十年
我諗好多連登小朋友都唔知當年起哂個阿sir女生D相再改圖嘅盛況
我諗好多連登小朋友都唔知當年起哂個阿sir女生D相再改圖嘅盛況

07開始上高登都冇印象呢單野

02開始上高登都無印象

97開始上高登都無印象

02開始上高登都無印象

http://m.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=1234772
推到1001咖
多用途室做愛咁轟動都未聽過!?
一夠秤已經破左處,呢十年黎隻雞究竟上過幾多個
俾隻雞選到真係香港恥辱
俾隻雞選到真係香港恥辱

真係陰鳩公

可能已經冇人記得(得圍內人先記得),依家又俾人撩返起,全港都知

02開始上高登都無印象

http://m.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=1234772
推到1001咖

師生戀上床都聽唔少

但起底改圖真係無留意

喺學校入面做愛咁爆喎
有醜聞就咪出嚟啦

真係姣婆守唔到寡
俾隻雞選到真係香港恥辱

真係陰鳩公

可能已經冇人記得(得圍內人先記得),依家又俾人撩返起,全港都知

當年個po第一頁已經有人講
同咁多個人做過,咁都要入阿Sir數

02開始上高登都無印象

推到1001咖

師生戀上床都聽唔少

但起底改圖真係無留意

喺學校入面做愛咁爆喎

有幾爆係建基於你中學時期有幾dry
當年傳係 成人台馬紀筠條仔鄧狗公篤依單野出黎
有醜聞就咪出嚟啦

真係姣婆守唔到寡

條女好嘢
咁多年唔整容,唔改名,連髮形都唔轉
可能自搞到連阿sir教席都無埋一役後
佢真係對自己顛倒眾生好有自信
多用途室係咪頂樓?
靚咩

姐係點
我都奇
話學校無報警無報俾教育局
點解記者會知

姐係點
我都奇
話學校無報警無報俾教育局
點解記者會知

而女學生有指亦喺網誌爆情史,又同男教師道歉。
靚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞