當年陳X渠中學Multi-purpose room同老師做愛嘅女學生去選港姐

247 回覆
90 Like 8 Dislike
留名
Goh阿sir 似邊個男藝人? 劉以達?
Goh阿sir 似邊個男藝人? 劉以達?

http://www.cskms.edu.hk/board/moral/resources/essay/4B_tsang.pdf

4B 曾棱尉
這次上海之旅共四日三夜,實在令人回味 。最初我懷著忐忑的心情踏上飛機,還擔心會因言語不通而不能隨心所欲地交 流。不是!當我們到達上海後,這些疑慮都一掃而空。

我們在上海數日,已體驗到姊姊學校上海市光明中學好客友善的一面,而且對方都能用普通話和我們溝通,那裏的老師和同學均熱情地接待我們。我們看見他們全校上下都忙著為校慶而工作,仍不忘招待我們,真令人感動。再者,看見他們為校慶認真熱誠地演出,那份投入感實在令人佩服。

這次交流具有深厚的意義,希望將來能再次探訪姊妹學校的師生們。

諗起肩哥
據聞當年另一個阿sir肥葉都有屌過佢
不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

唔撚係呀 肥葉咁既身形又冇頭髮都比佢屌?

肥葉好撚咸濕 屌佢老味成日又摸又掃咁
https://www.art-mate.net/?a=doc&id=14541&name=%E6%9B%BE%E6%A3%B1%E5%B0%89

曾棱尉

2013年畢業於國立台北藝術大學戲劇系,期間已參與台灣不同藝團之演出。回港後為自由身表演者,並參與多個藝團演出,包括明日藝術教育機構,香港戲劇工程,Theatre Noir,新域劇團,進劇場等。其次,Cherry於台灣及香港均學習阿根廷探戈(Argentine Tango)。

就讀時期公開演出有︰《無間賦格》、《摩訶婆羅多》。近期演出包括︰《海倫的奇跡》、《黑色煙花》、《隨想》(東京、台北巡演)、《藍就是天,圓就是月》(新加玻、沖繩、香港、吉隆玻巡演)、《玫瑰情書》、《英文故事劇場:簡約生活》、《十牛圖》(台北)。

(資料提供:牛棚雙周「穿越身體的城堡」網頁)

唔知有冇為咗上位而比綠帽劉 sir 戴

咩綠帽
唔係諗住學生妹會同阿sir一生一世咁純真啊
我仲以為講上年副校個單
個條支女都靚

依個咁自信去選港姐
https://www.art-mate.net/?a=doc&id=14541&name=%E6%9B%BE%E6%A3%B1%E5%B0%89

曾棱尉

2013年畢業於國立台北藝術大學戲劇系,期間已參與台灣不同藝團之演出。回港後為自由身表演者,並參與多個藝團演出,包括明日藝術教育機構,香港戲劇工程,Theatre Noir,新域劇團,進劇場等。其次,Cherry於台灣及香港均學習阿根廷探戈(Argentine Tango)。

就讀時期公開演出有︰《無間賦格》、《摩訶婆羅多》。近期演出包括︰《海倫的奇跡》、《黑色煙花》、《隨想》(東京、台北巡演)、《藍就是天,圓就是月》(新加玻、沖繩、香港、吉隆玻巡演)、《玫瑰情書》、《英文故事劇場:簡約生活》、《十牛圖》(台北)。

(資料提供:牛棚雙周「穿越身體的城堡」網頁)

唔知有冇為咗上位而比綠帽劉 sir 戴

咩綠帽
唔係諗住學生妹會同阿sir一生一世咁純真啊

去台灣前唔係會話返黎再扑過咩

同D當兵台仔扑過唔知幾多次
而家劉sir都睇怕4張嘢啦
哇屌,邊忽靚啊
唔怪得真係有個西就可以係女神啦
近排似又有傳聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞