當年陳X渠中學Multi-purpose room同老師做愛嘅女學生去選港姐

247 回覆
90 Like 8 Dislike
近排似又有傳聞

好似有
哇屌,邊忽靚啊
唔怪得真係有個西就可以係女神啦

學生妹係食純品

而家好多學生妹都係PTGF
據聞當年另一個阿sir肥葉都有屌過佢
不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

唔撚係呀 肥葉咁既身形又冇頭髮都比佢屌?

肥葉好撚咸濕 屌佢老味成日又摸又掃咁

你有無經歷過?

利申:渠記人
佢身材都幾似Tenga
佢身材都幾似Tenga

SOR
用錯圖
其實學生妹都有性需要.
你諗下, 平日著住條白裙仔, 俾啲風到個閪邊樣樣下. 老師一條成熟嘅巨撚喺教師台前面左搖右擺.
老師同學生嘅關係, 又點可能只係教書咁簡單. 學生妹一時想得入神, 將手中嘅原子筆, 偷偷溜入裙底, 慢慢翻開兩片半濕嘅陰蒂, 再慢慢鑽入體內.
幻想住老師將佢搬上教席, 猛力將開佢雙腿...

唐寧前夫

唐寧前夫

唐寧前夫

痴線, 邊有人記呢啲野...

唐寧前夫

痴線, 邊有人記呢啲野...

一睇就認得

利申:睇開佢做drama
渠記d阿sit 個個都咁撚咸潔啦
最仆街係體育部周sit成日借跳高抽女仔水
不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

你有無經歷過?

教人朗誦教你點運氣 會掂人腰仔
渠記d阿sit 個個都咁撚咸潔啦
最仆街係體育部周sit成日借跳高抽女仔水

不過冇爆出黎而已

利申 女主同班同學

你有無經歷過?

教人朗誦教你點運氣 會掂人腰仔

一睇肥葉就知係淫賤果類黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞