大家點樣克服"介意另一半既過去"

184 回覆
3 Like 5 Dislike

所以先開po問咋

又係啲處唔處既小問題?😅😅😅😅😅😅

又唔算既

咁係咩

唔會介意佢係唔係處 但聽到以前d ex點對佢就 霸王硬上弓果d

佢係受害者 應該支持佢

支持實支持
但真係有d難受 會諗點解以前佢會中意埋呢d男人 咁樣對佢都仲咁痴心
又會怪自己點解唔早d識佢做佢第一個

諗喱啲無謂野不如諗將來點對佢仲實際喇ching
人地而家都同你一齊..
難得佢夠坦白同你講,姐係佢信你,冇咩係需要介意嘅,每個人都有過去,重要嘅係你同佢都鍾意大家咁未夠囉

樓主自己無過去

我係傾傾下計佢自爆
聽完果刻冇咩野 但事後

知左就知左 實有刺 然後個腦無限幻想
睇你點刻服

所以先開po問咋

又唔算既

咁係咩

唔會介意佢係唔係處 但聽到以前d ex點對佢就 霸王硬上弓果d

佢係受害者 應該支持佢

支持實支持
但真係有d難受 會諗點解以前佢會中意埋呢d男人 咁樣對佢都仲咁痴心

我係傾傾下計佢自爆
聽完果刻冇咩野 但事後

睇你點刻服

所以先開po問咋

又唔算既

咁係咩

佢係受害者 應該支持佢

支持實支持

我同你既諗法一樣
兩位巴打
咁諗真係好正面
試下咁樣救下自己都好

之前會反而叫佢唔好講 唔想知

我係傾傾下計佢自爆
聽完果刻冇咩野 但事後

睇你點刻服

所以先開po問咋

好明顯樓主就唔係介意條女唔係處,係介意條女俾ex中出過口爆過,介意究竟佢當時有幾愛果個男人,但自己又好似無資格無本事介意佢既過去
就好似一個食齋既人遇上一個食肉既人,而個食肉既人都跟佢食埋齋,但係食齋果個就問佢,點解你以前唔食肉
我好想向我ex新仔學習下
中出口爆咩都玩齊,仔都落過
點解佢會接受到
難得佢夠坦白同你講,姐係佢信你,冇咩係需要介意嘅,每個人都有過去,重要嘅係你同佢都鍾意大家咁未夠囉

樓主自己無過去

冇講過
兩位巴打
咁諗真係好正面
試下咁樣救下自己都好

之前會反而叫佢唔好講 唔想知

我係傾傾下計佢自爆
聽完果刻冇咩野 但事後

睇你點刻服

所以先開po問咋

好明顯樓主就唔係介意條女唔係處,係介意條女俾ex中出過口爆過,介意究竟佢當時有幾愛果個男人,但自己又好似無資格無本事介意佢既過去
就好似一個食齋既人遇上一個食肉既人,而個食肉既人都跟佢食埋齋,但係食齋果個就問佢,點解你以前唔食肉

其實你岩
其實呢,lee啲事只要你拍得多拖就會明白跟本好普遍。可能你對佢既過去會介意 ,但係一齊得就唔好諗咁多,開開心心咁同佢一齊你會更加快樂,畢竟就算你日諗夜諗某啲事其實已經發生左,你都好難去改變,倒不如學識去接受。
你專注係性果方面你先會介意
其實兩個人相處有好多野可以做
點克服女朋友比ex既jj抽插

當佢係雞

都唔只性架 我女友同佢ex分手嗰陣好傷心 佢嗰陣係第一次飲酒 佢話嗰陣先知原來飲酒唔可以令人忘記傷心嘅野 之後冇幾耐我同佢一齊左 有時食飯有酒飲 俾啖佢飲 佢真係唔會飲 我先醒起 係喎 唔記得只有你ex先可以令你飲酒 我乜都唔係

都唔只性架 我女友同佢ex分手嗰陣好傷心 佢嗰陣係第一次飲酒 佢話嗰陣先知原來飲酒唔可以令人忘記傷心嘅野 之後冇幾耐我同佢一齊左 有時食飯有酒飲 俾啖佢飲 佢真係唔會飲 我先醒起 係喎 唔記得只有你ex先可以令你飲酒 我乜都唔係

其實呢,lee啲事只要你拍得多拖就會明白跟本好普遍。可能你對佢既過去會介意 ,但係一齊得就唔好諗咁多,開開心心咁同佢一齊你會更加快樂,畢竟就算你日諗夜諗某啲事其實已經發生左,你都好難去改變,倒不如學識去接受。

但實行真係好難

但實行真係好難

其實你呢種心情我好明白 當初我拍拖個ex都係差唔多咁 個刻心情係好難受 覺得佢唔自愛 但當你拍多幾次知道其他女仔其實都係咁你個種心痛嘅感覺就會慢慢無左
你都做個有過去既人囉

但唔想而家條女變成我既過去

出軌囉

偷完食 你就覺得對唔住條女 自然覺得佢過去無咩野

正解
你都做個有過去既人囉

但唔想而家條女變成我既過去

出軌囉

偷完食 你就覺得對唔住條女 自然覺得佢過去無咩野

都要有機會出軌先得

咁撚廢偷食都做唔到
咪同自己講接受現實囉

正解
其實同ex拍拖個陣 我經常唸佢有無d好可怕既過去
又驚佢呃我呢樣個樣 又驚佢咩都收收埋埋
女朋友第一次拖手仔唔係比我算唔算?

呢樣又冇咁大獲
其實同ex拍拖個陣 我經常唸佢有無d好可怕既過去
又驚佢呃我呢樣個樣 又驚佢咩都收收埋埋

矛盾只因深愛著

但實行真係好難

其實你呢種心情我好明白 當初我拍拖個ex都係差唔多咁 個刻心情係好難受 覺得佢唔自愛 但當你拍多幾次知道其他女仔其實都係咁你個種心痛嘅感覺就會慢慢無左

姐係要我拍多幾次拖啦

呢樣就算啦
我信佢first kiss比我 唔信既話就咩都可以唔洗信
利申: 我係佢第二任
唔諗咪唔洗介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞