大家點樣克服"介意另一半既過去"

184 回覆
3 Like 5 Dislike
真係靠時間
頭一年我都好介意男友同ex d野 依家無乜野鳥
你專注係性果方面你先會介意
其實兩個人相處有好多野可以做

岩呀 我每次咁諗都會完全接受到條女 但咁諗既同時出去叫雞都完全唔會覺得對唔住條女 有性冇愛 唔算係出軌

諗下其他野分散下注意力
每次諗起覺得唔開心個時就諗下有咩佢對你係第一次嘅就會舒服好多
冇辦法, 靠時間慢慢淡忘
大家穩定咗就愈嚟愈少諗

雖然到依家見到佢ex d相都會唔開心
會介意通常都好細個掛我估,而家d女十幾歲已經無左隻豬啦,最重要係將來啫,唔好亂諗佢以前同ex點玩就真嘅,始終嗰啲過左去同埋當時佢係愛對方先會俾。
要介意就介意點解自己當年十幾歲無屌過學生妹囉

我都想有資格介意
當年屌過處,又係中出口爆落仔,可惜條八婆打算結婚嗰年跟佬走了
之後屌過6條女左右,話時話而家d港女好open,中出都ok
睇返fb有條女仲做左一個車友條女
大家穩定咗就愈嚟愈少諗

呢個我明,我而家女朋友仲有ex相,我話唔鐘意,佢就話只係回憶
大家穩定咗就愈嚟愈少諗

呢個我明,我而家女朋友仲有ex相,我話唔鐘意,佢就話只係回憶

我都係
同埋佢話係用黎警剔自己唔好再中d賤男伏
會介意通常都好細個掛我估,而家d女十幾歲已經無左隻豬啦,最重要係將來啫,唔好亂諗佢以前同ex點玩就真嘅,始終嗰啲過左去同埋當時佢係愛對方先會俾。

我都想有資格介意
當年屌過處,又係中出口爆落仔,可惜條八婆打算結婚嗰年跟佬走了

我21條女27岩岩生左日28鳥

我都想有資格介意

差咁撚遠
21歲大把世界啦,屌唔好話我賤,當你拍拖拍到結婚,25歲好未,條女都31,2
大家穩定咗就愈嚟愈少諗

我都係

施主你太年輕了
只能接受 冇其他

所以要了解對方過去先好開始
大家穩定咗就愈嚟愈少諗

我都係

施主你太年輕了

唔好嚇我

我都想有資格介意

差咁撚遠
21歲大把世界啦,屌唔好話我賤,當你拍拖拍到結婚,25歲好未,條女都31,2

但佢算keep得好好 呃得下人
樓主同條女一齊左幾耐?
我都想知
樓主同條女一齊左幾耐?

一年鬆d
i know that feel
以為佢放低左ex 但無意中發現原來佢對以前既野仲會諗起都傷感 我仲以為佢放低左以前既事 依家開開心心同我一齊 知道左之後勁down勁唔開心
不過都有即刻同另一半傾呢件事 過去既事發生左 要真正放低晒都幾難 但知道佢依家好愛我就夠
雖然依家有時諗起佢ex d野都會un住un住 但同佢一齊開開心心就會唔記得
大家一齊努力克服
以為佢放低左ex 但無意中發現原來佢對以前既野仲會諗起都傷感 我仲以為佢放低左以前既事 依家開開心心同我一齊 知道左之後勁down勁唔開心
不過都有即刻同另一半傾呢件事 過去既事發生左 要真正放低晒都幾難 但知道佢依家好愛我就夠
雖然依家有時諗起佢ex d野都會un住un住 但同佢一齊開開心心就會唔記得
大家一齊努力克服

過左幾年都克服唔到嘅人版
大家一齊努力克服

絲打好勁
我唔係好敢講出口 驚又比佢屌我亂諗野
如果佢ig仲有同ex既相,應唔應該執著於佢有無del....佢話del相係幼稚行為,因為del左記憶依然會係個腦到
點解要比我見到呢個post
點解要比我見到呢個post

因為我忽然間腦海閃過呢個諗法
如果佢ig仲有同ex既相,應唔應該執著於佢有無del....佢話del相係幼稚行為,因為del左記憶依然會係個腦到

可以唔del既 但唔好set public. set番private 淨係比自己睇囉

可以唔del既 但唔好set public. set番private 淨係比自己睇囉

如果本身ig係private呢,姐係得幾十個人睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞