星球大戰Star Wars 戰力排行榜

112 回覆
3 Like 81 Dislike
唔好喺到發晦氣,大家成年人
但你睇下大眾重會唔會咁上心?
特別係收購前傾嘅人比收購後重多

你如果咁上心台灣同國外嘅,歡迎你同佢地任吹架。
所以其實上述我都搬左新正史例子講
但如果你係都要講到我講緊你所謂嘅eu
咁其實依個討論無任何進展,你只係一直拒絕緊人地講資料比你地,你所謂嘅堅持只係台灣同國外人地口中嘅討論
師兄平日生活環境壓力大?
迷地原蟲含量只係測量準則
而唔係原力來源
有幾多個Jedi係有原蟲含量chart
send 來睇下
複雜人都要由bb 開始養大
唔係3D printer 即複製即用。

當你養到一樣size可以移植,都要養十幾年先有anakin 成人size

如果唔係得dead pool 1 隻迷你手咁雞肋,劍都未拎到
你拉遠少少睇埋前後先,其實palpatine一早預左anakin 會爆響口而windu 會賞試去捉佢。Palpatine 觀察左jedi 戰力咁耐,佢徒弟douku 又同windu 交過手,佢決定坐定定係佢office就知跟本唔撚驚jedi 三腳貓功夫。

群揪一開波3個grandmaster 即時俾人秒左,我解讀為palpatine 冇留力,要消除威脅同埋激嬲windu 。要anakin 加入,唯有就係引到windu 拋開jedi法則,而秒殺3個grandmaster 係導火線, 要記得windu 本身係諗住4打1 足夠arrest, 點知palpatine 咁好揪。

但後來拖番慢節奏, 係因為feel 到anakin 差唔多到, 又或者分左些少心mon 緊anakin到未 。你留意番palpatine 對於其他force weilder 感應係強過所有jedi, 連yoda 練左幾百年,兜口兜臉都feel 唔到palpatine 。 相反windu 嚇撚窒左,掛住搏命跟本feel 唔到anakin 入緊去, 係盡晒力, 但都殺唔到palpatine 。

觀眾到左,palpatine 就要做好場戲扮弱者,。其實以palpatine 咁嘅水平,冇劍都force push 到windu 痴埋牆啦( 詳見佢單挑maul 同 savage 推到savage 幾撚遠就知)

成件事Windu 跟本冇咩機會贏, 除非佢call 晒成個council 圍剿
old republic類似天龍八部

KOTOR 設定係有battle meditation 超能力 原力者指揮軍隊係戰場加成全部戰友 近乎無敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞