星球大戰Star Wars 戰力排行榜

112 回覆
3 Like 81 Dislike
其實好難評定 Sidious一個打maul兩兄弟都輕鬆全場壓制
皇帝係2刀流的 所以白卜庭未必出哂全力打
全能女權,勁撚過耶蘇
False Force is female
然後攰到死鳩左
白仔放水啦屌
REY唔係已經係最勁咩,西斯大帝都打贏
啲force ghost幫佢打的
所以綠劍 Qui Gon唔夠Darth Maul打,Obi Wan就夠?
張圖係班人夾硬整出嚟嘅meme啫

全能Rey唔使點Train都勁過晒歷代Jedi
識用原力隨意門,又識放電
仲識採陽補陰吸乾Ben仔
Luke
Luke 第六集贏Vadar 其實Vadar有冇放水
Obi-Wan排到咁撚高
佢除左high ground果次仲有咩戰功
clone war 秒maul
disarm Grievous 再殺
qui gon不夠打是劍型同地利問題wow
你search下光劍戰型同star war前傳小說la
qui gon用第4型ataru 不適合用係狹窄環境,打落去逐漸劣勢先輸
依張係咪clone wars 入面劇情? 好似冇乜印象
你要計佢sense 到anakin 入緊去, 所以係唔致命情況下揸流灘,導Anakin 跳槽

其實佢完全冇劍傷,係塊臉爛左姐
作客一挑二都打到主場Maul 變傻仔
前傳3個武指係咪轉左中國人,變左中國劍客激光劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞