(武俠驚) 俠之道終於有更新消息 有冇人一齊等

132 回覆
43 Like 3 Dislike
等左兩年 繼續等

系列傳統黎,武林群俠果時已經有後宮
河洛果時已經俾人嘈到要出後宮end(雖然最後整到係邪線仲要嘴班玩家鍾意權力多過班女)
第二年過左勁多人FF點樣溝沐櫻,妹同班老師
好驚佢草草了事
勁多伏線
仲要傳完第3年無大地圖
師父
武林群俠傳有後宮? 重玩啦老細
同埋你有冇諗過劇情
上官家家主 日月山莊繼承人
..仲同你後宮?
除咗俠客 個陣亞古整
河群已經得一個唔係路既結局
本身都係嘈到有
據我所知 舊武林群俠傳係冇後宮
咁又何來系列傳統

一代情聖,雖然溝哂班女都係冇交互好似唔知其他人存在咁係得最後張CG圖交代
冇後宮都算單一女主都可以做得好好睇睇令人印象深刻,最衰既係假選擇特別係河洛,看似隊伍入面女隊員幾多咁其實正派結局只可以溝得一個
咁我記錯左
但係我覺得俠之道後宮真係冇咩可能
段師傅點會俾你後宮
佢見到你後宮只會一掌打死你

河洛我買左連一次機都爆唔到
玩唔落手
劇情唔得
戰鬥唔得…
武林群俠傳有絕代情聖成就喎
定係我誤會左後宮既意思
只係河洛無人力物力整唔到姐
連做個完整故事都咁辛苦
呢方面俠客真係造得細緻好多
D女角性格鮮明d又有互動
不過任清璇變左大茄
其實唔覺 藥仙 賊仔 沈瀾 二師兄個妹 小師妹 還好
齊麗 完全係格硬嚟 基本上冇咩點寫過 唯一有互動係同佢條仔
公主 格硬嚟 無啦啦倒貼
藍婷 格硬黎 ..無啦啦倒貼
表妹 完全係當你工具人
紀紋 鑑於個性唔算格硬但幾乎冇寫過
風吹雪 劣質版雷姆類忠犬角色 基本上都係無啦啦倒貼
花痴 …
夜叉 離撚晒譜 仲要劇情真屌 無啦啦變h game
仙音 都係離撚晒譜

講真 絕大部份既角色其實都冇咩點互動
所謂既後宮其實都唔係路
純粹係得張圖
好多更加係為寫而寫
而因為個垃圾亞古
其實俠客既劇本係有好多出戲既地方
一半同意啦
睇得出佢側重左某d女角,其他只係二打六
風吹雪同沈瀾基本上係女一女二
一個主宰天王線一個主宰朝廷線
其餘女角除左小師妹有d戲味之外
其他都同主線劇情無乜關係可有可無
(夜叉同仙音兩個最on9,驅風咩屌假表妹同齊麗每次玩都塞俾其他人)

出戲我都同意
佢玩得太多周星馳同穿越
盟主線由頭到尾無交代未明身世又係敗筆
除左天王線故事較完整其他結局都好大進步空間
相反 呢隻劇本深化左
多左好多反思既地方

一直強調緊咩為之俠客
女角男角嚟講筆墨都重好多
同隊友一齊迷惘 成長 開心玩 喊
其實代入感重好多
至於武唔武俠就見仁見智
係咪一定要套套都好似古龍金庸咁先所謂武俠
咁當然第一年劇情唔多唔少都有d anime feel
畢竟創新必然如此
下下抄足金庸古龍就冇意思
依家玩緊第一年
仲未感受到你講個種代入感希望玩玩下會改觀
依一刻仍然覺得俠客強太多
我玩左差唔多10周目
主要係玩天王線 劇情幾有深度
第二年會好啲 第一年冇咩特別 武俠版火影
希望可以令到隻game無咁lag
明明畫面方面睇落要求唔高
但都會lag
咁金庸群俠傳、武林群俠傳可以收皮啦
你真係好鐘意斷章取義
你係咪之前個奮進人
你覺得自己可以作得好過金庸古龍,代入感夠強,你咪繼續自創囉
事實上強如黃易,代入感都係不足
..點解你都仲係斷章取義緊
其實你有冇人講咩
定係你剩係揀自己想睇到既嘢睇
各位玩家們好,讓大家久等了,今天我們想和大家宣布,俠之道第三年內容將於今年4月1日中午12時更新上線,屆時遊戲售價也將調漲為680元,在4月1日前購買遊戲的玩家可以現行價格購入遊戲,並在4月1日進行免費更新。

此外,俠之道遊戲原聲帶也將在4月1日中午12時更新第三年曲目,售價也將調漲為268元,和遊戲本體一樣,在4月1日前購入原聲帶的玩家可以現行價格購入,並在更新當天進行免費更新。

關於結束搶先體驗的時間點,第三年內容更新上線後,我們將繼續維持搶先體驗一段時間,在此期間,我們將持續對遊戲的系統面進行完善和修復工作,並在團隊認為合適的時間點結束搶先體驗。

遊戲售價方面,在第三年內容更新調漲之後,即定為遊戲的正式售價,未來我們也不會再對此進行調漲。

最後團隊要再次向各位玩家表達感謝之意,在俠之道漫長的開發過程中,大家願意持續給予我們耐心、鼓勵和支持,團隊才得以安心完成最後的開發工作,真的非常感謝大家。

希望各位玩家都能盡情享受俠之道最後一年的內容,在閣中同門的陪伴下,見證本作的結局。未來也希望大家能夠繼續支持俠之道,與團隊一同在這江湖中遨遊闖蕩,披荊斬棘。
4月1日!
第三年即係結局?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞