[Boris Johnson正一49000] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1676]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Why not 蘭狗轉正?
Welcome Wayne Rooney
唔好啦
Fat ball 4月鎖定法甲冠軍 功成身退
入手尼斯後上奪冠
真係會收皮
死廢老 快撚d lan
挽留會然
搵蘇斯克查頂住先,有教波經驗又係名宿應該鎮得住班大帝掛
Rangnick: "It’s our job to help Rashford. I don't think he's not had enough game-time, he played more games from the start than he didn't play from the start. I don't think it's an issue". 🔴 #MUFC

"Rashford contract? Right now, nobody knows who will be the manager", he added.

講到明話你踢得多
各位曼區嘅靚仔巴打 今晚1001可唔可以讓比我
[今晚食熱狗 清熱酷]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1033]
https://lih.kg/2229529

我希望可以延續返呢個傳統
讓都要把握到既
點睇都係肥普
Ok, welcome埋我
上上季都welcome辛祖啦
https://twitter.com/burnerzzie/status/1502298921049145347?s=21

發覺仲有d人好鍾意幫柒福搵藉口
擺佢打左又話佢要打正前,
放佢打右又話唔岩,打正前又話佢係打左先岩。
情況十足十同馬屎一樣
dean軒
已經係我地嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞