[Boris Johnson正一49000] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1676]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
同埋Vdb都真係黑仔
出親佢 曼都贏唔到波咁
ddg啦
摩佬臨尾好似試過擺麥湯打中堅?
其實呢個會唔會係麥湯出路
佢打防中對禁區頂完全零保護力
Awareness咁低點踢CB呀
轉行先係出路
佢堅黑…
佢係 愛華頓 對 曼城 嗰場佢打得幾好, 但輸球証輸波
去紐都唔夠頓哥爭啦
佢係踢波幾聰明
但除咗呢樣
真係幾雞肋下
長傳 Keypass 遠射呢啲又唔係特別叻
打防中又唔夠硬 當然我唔覺得佢差過Mcfred
題外話 Mctominay 真係愈來愈西
Fred依家跟蘭蛇 都叫做進攻方面有進步
Mctominay真係唔知做乜鳩咁
我腦海仲停留住佢冬甩仔個期個樣
仆街了 邊度都爭唔贏上次邊個話佢唔岩踢英超
雖然佢係蘇格蘭都係打三中堅
但感覺係 因為防中唔會擺佢
格硬比個位佢咁

同埋之前有時諗住換佢
又無啦啦其他人傷或有嘢發生 搞到唔換
主要係蘇格蘭無中堅 不過佢踢Rcb都係唔得
長傳唔得 現位拎波又無
不過成隊蘇格蘭踢法都係炒埋一碟 踢到好熱血
Mcginn 好佢太多 佢個啲就真係熱血
不過似乎係愛狗先guarantee到上陣時間同機會
水狗中場競爭都大
雪到硬外借keep到有得落場緊要啲
英超邊隊守唔住
叫佢學下爆炸頭點踢算撚數啦
熱血咁散步?
慶祝永遠最快衝去角球旗
普巴成日比人話麻煩
呢條友煩過佢一百倍
Rangnick asked if he was concerned a homegrown player was dissatisfied: "No, because we have quite a few other players whose contracts are expiring in the summer. For me, this is not a worry at all." #mulive

終於有人冶到班仆街
Rangnick: "Right now it's more likely he [McTominay] will not be available because if we risk him tomorrow he might be out for the game on Tuesday. I tend to be careful if it's a calf injury." #mulive

McTom對馬體會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞