[Boris Johnson正一49000] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1676]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

slow
嚇死咩1000
依家成日打上半場好波就係因為班波唔夠體能踢佢果套踢埋下半場,近期轉踢433一個防中逗後推埋fred/妹上前,有冇調整到?

清走疼血呢d你依家講黎冇用,得一個冬季轉會窗,借走左vdb馬狗呢d用唔著/想清走嘅又算唔算?

麥龜個問題講到口臭,天價英撚隊長邊有咁易棄用倒。最撚抵死係其他中堅失驚無神會踢唔倒,冰人比人爆格,華拉尼無啦啦又會小病小傷

麥湯呢排都唔係長期正選,Awb都係雪左排先用返。福狗坐bench坐到放風話想走。Bruno就真係大問題d,但由佢初初黎到都係咁嘅踢法

如果班board係想將佢以前紅牛果套套用落曼狗,比佢暫代半季試下邊d球員可以留邊d球員要清係最直接。講到尾都係睇你拎緊把咩尺去度佢,如果係想要即食教到上返前四,咁當初要嘅應該係干地。請得蘭狗做暫代之後再做顧問,我會比較在意佢夏天搵邊個接手,留咩球員清咩球員買咩新援。
麥佳亞焗出都算,點解唔換隊長
喺無離隊既情況下換隊長,其他隊都試過
而家感覺係每場睇住佢出醜

佢用正賽去睇球員岩唔岩用,又係十級冒險
呢啲野應該訓練做,什至季前熱身賽先最後決定
正式比賽除咗影響歐聯/歐霸資格外,仲要喺七萬現埽場觀眾加埋全世界球迷面前做。結果搞到曼聯變成世界級笑柄
得罪講句,未聽過其他球會嘅顧問/總監為左搞清楚隊波未來方向要走去做半季領隊先得
有邊間球會好似曼聯咁行錯10年嘅路
先請椰子9981斬
再請v92後場鳩搓
再請摩狗泊巴士
再請蘇狗打天才波
隊波依家根本冇底蘊

車狗呢d keep住換領隊都有成績
係因為人地一路都係喺同一個大方向上面
隊波落後人地太多
用咁嘅諗法去理解點解曼聯要蘭狗做半年暫代會容易d接受
所以我咪話如果蘭狗喺呢半季教係喺戰術上大執,幫助球隊戰術現代化,為新領隊接手而做準備,咁就算係成績差,我都好理解

問題係佢咩都冇變,然後你同我講佢做領隊係睇清楚球隊邊啲人要清,根本就講唔通
為左反蘭死都要話咩都冇變
蘭狗同馬達係咪輪姦左你老母??
用原班人馬有少冇多都想要戰術大變
咁係你弱智妙想天開以為咁撚易姐
上任後chance created多左咁多睇唔撚倒?
唔止一場以上踢倒半場好波不過下半場冇力下滑
你可以屌佢下半場唔撚識變
但佢上半場做倒嘅壓制又唔撚係變左?
同一班波喺佢黎之前比屈福特幾乎壓足全場黎踢
老老豆豆如果E狗個工兵位讓左比連加特條碌柒踢
都幾撚肯定唔會比你講到完全冇變

老母俾狗屌生到你個失智狗咪睇到好大變化囉
chance create多就代表戰術上有變化?

教左成10場波得幾場上半場踢得好都拎出黎講,蘭狗係你老母恩客?日日俾屎你,你老豆仲同佢講多謝幫襯?

係呀係呀,你老母日日用騎乘位接客添呀
已封鎖會員 - 海格力斯
好嬲好嬲
正正經經講波,上面已經搬老母出黎
互屌下有咩出奇
咁係咪叫咩都冇變啊碌柒?

最錯咪唔用你老豆連狗囉
支持狗咬狗
我食花生
永遠支持牙朗
反完sob搞到咁 已經知錯
大賽球員決賽就會hat trick
你迷曼搞到sob咁
班賤種軌真係賤到唔知點形容
冇決賽入
我都唔明
大家都係自己人 成日把口咁毒做乜
把口唔毒又點會是連登呢
差啲俾爆閘狗1001
隻老鼠咪又係得嗰篇
「出面班車迷短視屌鬼,但對我黎講根本係車路士升昇華去皇疤拜痢獌依類歷史豪門既好機會。 」

唔止一次見倒佢咁講 笑撚死
lm
你成日陰d陰d
係呀你老母本身用傳教士接客,接左狗仔式都叫有變呀,不過都係雞囉
夜狗同我都係不離不棄系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞