[Boris Johnson正一49000] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1676]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
個球唔應該12m la
其實d 球員唔係真係個個星期出糧,週薪lee 個term 係俾我地易d 比較姐,之前tevez 自傳定訪問講過簽約個陣會傾埋點出糧,週/月/年/其他都得,tevez 係月結既,仲有show 糧單出黎,請frd/屋企人黎睇波同完場交換波衫/送衫俾球迷都會係糧到扣返錢之前ibra 先笑鳩曼扣左佢1蚊酒店minibar 錢小氣
hehe搞咩
紅眼症?
Rangnick on Rashford: “I spoke with him. He said he is happy + he wants to perform on a high level for the club. The window is closed. Even suppose he at one stage he + his agents think about maybe going to another club, he can do that, but in the summer.”
完場交換波衫/送衫俾球迷都會係糧到扣返錢

原來計到咁足
木仔是有料的
柒少陣啦,呢到大把人仲叫鈋鋰鉝,小豆
一而再再而三咁講柒福訓練其實ok,要佢將訓練既表現帶入比賽
帶阿積士青訓系統呢個可能會諗多咗
如果想要啲啲,當日用雲高爾咪仲好
屌你老母
仲有人叫kagawa
其實我覺得有d奇怪,如果真係搵坦克,四月尾佢哋歐聯未出局而我哋又宣佈佢做領隊,成隊Ajax會唔會無哂士氣
唔驚啦
坦克同辛組當年一樣,已經係我地嘅人
拜仁成日係咁㗎啦
留意到LKK都幾黑
係國米果陣冇糧出 要焗走
依家去到轟狗又冇糧出
C朗嗰到,蘭蛇終於知唔使咩都同全世界講
我曼威心企業 從來都唔怕冇糧出
留意到LKK都幾黑
係國米果陣冇糧出 要焗走
依家去到轟狗又冇糧出
我曼良心企業 從來都唔怕冇糧出
咁又唔會
本身Ajax都係selling club
知道好老闆走 可能想贏翻個冠軍告別
到時曼聯決賽對Ajax
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞