RAT+ve/初步確診/確診圍爐區 睇晒#1-#7再問(94)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
追幾頁睇下啦
零針可以預約指定診所睇醫生拎免針紙
你同佢講你想打科興?
請問 快測平台唔俾我報 話我未能透過此系統處理
我27號快測陽 個陣入左 核酸個個網
6號開始已經快測陰返
8號去做核酸 仲係初步陽性
依家唔俾我入快測平台填27號初陽
咁我到底係計27號 定 8號 為第一日 陽性 去計隔離期?
家居隔離緊

隔離個兩棟樓圍封緊

感覺過兩日會封埋呢兩棟

上黎拍門 話自己陽緊 家居隔離中 會唔會比人夾入方艙
覆番之前收唔到RAT達申報後,SMS收唔到既巴絲
我剛剛即管去再試多次申報.
剛剛三分鐘內成功收到SMS了.唔關電話台事.
唔知關唔關事,我今次申報全部資料除左中文名外,全部都用英文大階打
我剛剛既經驗,希望幫到各位巴絲

個ADMIN XXXX EMAIL,可能係人工答覆,都係等24小時都未有人回
我先唯有搏一搏再申報過
唔知關唔關事,我今次申報全部資料除左中文名外,全部都用英文大階打

個ADMIN XXXX EMAIL,可能係人工答覆,都係等24小時都未有人回
我先唯有搏一搏再申報過

我先唯有搏一搏再申報過

我先唯有搏一搏再申報過
我28號中 4號已經1條線
但一比人屌口就初步陽
最弊間仆街公司要核酸陰先比返,有啲同事遲過我中,但佢地核酸都已經陰,唔知關唔關佢地有打針事,我一針都未撚打
幫推 好撚恐怖
打針可能有關
個人體質可能有關
屌鼻條友求唔求其都可能有關
琴日睇左閪張西望,話啲職員唔撚聽解釋,照出左隔離令,一出左就無得改,被迫入左去,佢仲要快測陰性左好多日。佢電話都講到喊🥲
好 等我好番番去傾下先 感謝
冇填 睇左指定診所 但淨係開左90日針紙
想好翻去普通科問180日免針但驚冇pcr唔批
本身0針
有無人頭痛咗幾日?食藥都止唔到痛
巴打申報左定點
本身前兩日條RAT條T線好深色,今日開始淺色係咪代表差唔多好翻
Pcr 定rat ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞