Pan Piano真的脫了!會員照網全跪

386 回覆
384 Like 115 Dislike
咁都要佢夠創新同堅持先做到嘅,日日唔同主題又要影出嚟有美感
唔撚知你駁乜,你問佢紅係咪淨係因為肯露,咪答左你叫你對比下佢露前露後嘅view數囉,佢唔露就係唔會紅,咩細節原因咪就係咩封面影到佢對波、識跟潮流cos最新動漫角再整暴露佢,咁所以嘢咪就係歸根究底一個字,露囉你又話佢同其他女人唔同,梗係啦一般人波細水桶腰又黃黑皮,露嚟搵鬼睇你有呢種皮膚身材肯露我都包你紅,patreon大把人板你睇
屌,咪就係肯露囉創新乜,cosplay打對波出嚟叫創新堅持乜,露完爆紅咁多錢仲唔搵落去?主題咪就係跟每季新番、遊戲,美感?佢咁嘅身材點影都有美感啦,唔知你想駁乜,佢自己都唔會去駁話佢靠露嘅人,你想幫佢啲乜想話佢好努力?我又冇話露=唔努力,佢咪就係努力地露囉
好撚柒正式啊
網上大把免費 A 片睇啦,乜主題都有,點解要課金?
除左 A 大外,SLSMusic 既演奏都唔錯,好鐘意佢多種樂器既編曲,佢值得有更多 view 同 subscribe
https://m.youtube.com/c/SLSMusic/videos

強烈推薦: One-Punch Man OP1 - THE HERO!! - Violin & Piano Cover
https://m.youtube.com/watch?v=47nd8vSn_E8
見仔仔飲得咁盡興,終於知道點解連登仔話要揀個大波既
都幾趕客
女人有塊閪 肯除衫就贏
好過你返支那整容先

新移民女拳
垃圾女拳 佢唔露邊個睇

你條整容閪新移民
鋼琴雞

如果係港女,露都未必有嘢睇....
哇 笑撚死人咩 上網搵客出到黎你估唔會中性病?

性交轉運30萬智障港女人財兩失
就係由網上開始

仲惡劣過傳統賣春
自膠 以為同一個
不過都唔錯
做雞要冒險有痴線客有性病有意外大肚,以前仲要驚連環殺人犯,老笠。依家叫電子雞簡直係侮辱緊雞。你老味ptgf都叫吊高黎賣,patreon就影幾幅相,捽下碟收得重貴撚過d雞?!有d點都唔露收得重貴過捽碟?!
進化你個八達通閪咩
筋肉女
留俾我 我見到樣仲加鍾意
反而ru’s piano view subscribers 都無跌到
都係嗰句
屌左d肯俾錢嘅on9仔先
上面已經有件
應該都冇台港支男人咁同是一家
俄烏開戰異口同聲慶祝有烏妹俄妹食,醜出國際
that's the point
都唔同市場,所以都唔明有咩好酸
佢口中嗰班鋼琴大師都唔會care youtube上面有多一兩個pan piano㗎啦
呢條女俾Pan屌打⋯認同請like
有樣有技術真係好聽
VS
露肉但要MUTE黎聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞