Pan Piano真的脫了!會員照網全跪

386 回覆
384 Like 115 Dislike
依家冇人做雞???
好仁
做咩?你驚比啲東莞後生靚女搶晒你生意?

咁mirror有冇日日除衫意淫賣弄色情但又標榜自己係歌星?Mirror有冇開Paetron收錢比人睇佢地唔著衫唔著褲咁樣唱歌?

咁佢愈露愈多既原因唔通係因為天氣熱?
唔見佢好似Rosseau彈下Moonlight 3同La Campanella
Chopin etudes出黎比大家聽下?因為唔夠實力囉
屌鳩人地露肉賣性感
轉個頭自己愈做愈淫
正臭雞
相比起,pan大方得體好多
做AV女優個啲仲On9 明明露晒三點都仲會輸俾啲電子雞
仲要啲人睇AV唔俾錢 睇呢啲就比錢收廣告費
咪撚癲啦師兄,就係因為有你呢D人電子雞先夠膽收得咁貴
講真你解唔解放關我撚事
都冇人唔俾你解放
係你哋自己先成日打稻草人
你哋唔撚着仲撚開心添啦講真
男人一定唔會say No
唔知你哋驚乜撚
其實贏咗男人好撚多
屌你天生副計可以拎出嚟賺錢
我覺得真係冇乜所謂
邊撚個得閒歧視你
ms puiyi而家搞到拍av
係囉雖然係幾正 唔知之後仲可以拍咩呢
好好奇佢Ig露哂點仲未比人封嘅?
Ru姨好似正啲喎

Source: https://www.ttshow.tw/article/72675
又係變咗仇女PO
齋講彈琴
pan大部份都係拎人地編出黎既琴譜黎彈 你會見到條片既描述會寫arranged by xxx
彈果陣其實連拍子都對唔好

Ru彈既好多時係自己編出黎 亦即係arranged by RuPiano
做到依點其實已經算係個音樂人/創作者 另外佢仲有出live show
另一方面由於首曲係佢自己編 所以都唔係好算背譜 佢只係彈返自己創作咗既野出黎

動漫鋼琴聽開既例如有FonziM, Animenz
pan都係睇身材睇cos算啦
搞到佢哋冇平雞叫緊係唔好㗎
佢哋冇興趣理幾多人俾人呃去做雞,只係不滿佢哋賣相都賺到錢,搞到其他黃色產業嘅女性都因應市場加價
而且個個都開patreon of,有幾多個真係靠賣相賣片self sufficient?唔計email我諗香港twitter最top嗰啲網黃我諗都要返工幫補
首先要係女人
出世個下有J已經賺唔到呢d錢
到底係乜嘢原因導致一個高舉民主人權平等嘅論壇認為娼妓同色情片係合乎道德。連一個人權紀錄咁差嘅政權都識打擊黃色事業保護女仔,上面嗰班禽獸竟然仲講到津津有味,好羞恥
賣到3,4年都夠佢有個本做其他野
d網估佢剩YouTube廣告都廿皮港紙一個用
當估多左一倍 台灣黎講都多
淫業係一定要有的,無既話道德問題仲大
願聞其詳
而家d filter咁勁想賣幾耐都得啦
你舉個例子,同樣都要refer返幾年前思古井件事,都唔見的係蚊髀同牛髀喎再講呀,思古井單野係d人因為果個女仔懷疑助紂為虐而攻擊佢,唔見得將佢轉為男性,就唔一定會唔攻擊佢呀

連登攻擊男性都唔見得會手下留情呀,幾年前小姓奴都因為家事俾人搞到無左份工呀
呢條女正好多喎
起碼似小草先啦
咁陽剛先上到位,係因為做領導層真係需要呢啲嘢嘛
點解無block既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞