Pan Piano真的脫了!會員照網全跪

386 回覆
384 Like 115 Dislike
Ru 對波大過pan
同k乜春一樣
咩問題都係男既問題

請問閣下老母係?咁你係咪雞同雞蟲出嚟嘅產物?
其實宏觀嚟睇,係
一直同一個尺度會跌views,睇佢賣肉嘅鹹濕觀眾係最容易流失,佢哋完全冇忠誠度,見你咁耐都係露嗰少少,就會自然去搵其他露更多嘅人去睇,咁就會跌views,唯有越露越多先可以keep住班觀眾,你今日三點式,遲啲就要點都露埋先有人睇,係佢自己揀咗呢條無底深潭去行
你最後一句,係,你望吓佢唔露之前嘅views,佢手琴就淨係值咁多views,而家可以紅到咁,絕對係靠賣弄身材,你唔係真係覺得佢彈琴好好下嘛真正彈琴叻嘅人你見識過未,睇pan piano真係為睇佢彈琴係我聽過最大嘅笑話
而家市價,港女做雞一日都唔止呢個數...
無錯喎,真係「睇」佢彈琴呀嘛
腹肌呢?
搵動畫改編歌個陣睇過幾次 編得好難聽無再睇
唔計人品 RU編得高佢幾班
利申非gay, 2個都無睇開
可能未去到底已經搵夠或者轉型呢
做佢老公爽
每日諗點樣洗錢
台灣果然最美的風景是人
target audience 都唔同,睇pan piano 既人有幾多個係入去睇彈琴,就算冇左pan piano,甚至全世界女人冇哂,唔賣肉既鋼琴channel都唔會多左人睇
兩邊都抵屌
愈嚟愈露但永遠唔會露點
之前好似封過 有段時間search唔到佢ig
青樓名妓就係要識琴棋書畫
都係既,你地對洋睇咁EZ
男人真係好垃圾
咁人哋YouTuber 都要開拓唔同市場,如果奇兵突出都要有創意有執行力先得。唔好講到一除衫就係賣肉,咁只係顯示你目光狹隘
咁個個女人都有兩團肉,點解佢可以殺出重圍?背後好多原因同細節做得好過其他人。我自己就冇信心學佢咁著會有同樣效果,即使我去翻佢個年紀
咁咪就係靠露囉個個女人? 佢係波大身材正過其他女人喎,我認佢有自己先天優勢,咁但同話佢靠露有咩衝突,你波細水桶腰嘅話梗係冇人睇啦背後原因細節你講囉咪就係露,cosplay乜角都露對波出嚟囉,細節係?原因係?咪就係靠班咸濕仔囉
你所謂既開拓市場只不過係愈著愈少
咁咪係要比人無套中出先係賣肉
隔住安全套比人屌都唔算賣肉啦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞