Pan Piano真的脫了!會員照網全跪

386 回覆
384 Like 115 Dislike
樣都無收人八舊水
靠露就只可以愈露愈多 番唔到轉頭
而家已經搵咁多使乜露埋點咁on9
我地係朋友呀可
收皮啦,pan 正到仆街
女權撚咪俾兒登仔劃咗做左膠囉
你自認自己係美國左膠
仲有扯乜野兒登仔呀而家係你自己話女權撚唔係同一個人呀嘛,又唔係兒登仔講,做乜學返你口中既兒登仔幫女權撚辯護呢
Sad乜呀佢賺到盤滿砵滿,唔係應該為佢開心咩
我都唔鍾意佢好多takes
但唔好講電子雞,有幾多人日日做到去探自己條仔
惋條撚咩你咪又係因為佢賣波先睇
真係睇人彈琴撚會睇佢呢d係街求其執件都彈到差唔多水平既
會飽和,總會有人唔想睇,所以要不斷加大尺度
呢點buy你
呢句真 開幾多tier既membership 同定價由佢定 佢收得呢份錢應該都清楚fans expect 佢d咩

反而我覺得佢而家已經係當左呢條路係佢既使命 可能覺得自己係應該繼續進化落去去滿足背後個300萬fans, 尤其是係課金比佢個班人

佢真係好錫佢班subscribers

所以見到佢睇開左 又愈做愈大 從另一個角度睇係開心既
我諗一開始佢都未打算賣弄既,但嘗過金錢既味道就返唔到轉頭,就直接豁出去
收成$870但尺度應該仲係同youtube差唔多,我真係好難想像咁樣係錫班subscribers如果佢收$87就可能係錫既
願聞其詳
你介唔介意講下ru技術有咩咁勁
同埋可唔可以用一兩首歌舉例 or even比較ru/pan version 講下ru邊個位outplay pan?
我冇學過音樂 一直覺得兩個55波
真心唔係玩嘢 希望專業人士可以講解一下
因為我一直好想知哩兩條女其實邊個勁啲
但見親都各執一詞
仲有啲係話ru背譜 所以佢勁啲
咁我覺得抽時間背譜嘅話 應該大部分彈琴嘅人都背到?

利申:兩個都冇sub
唔想班FANS打咁多J
上面叫佢收皮應該係講佢為人
開一堆分身中傷對方結果比人起底發現全部都係佢本人
笑撚死,講到咁偉大就象徵式收0.1/免費添啦
其實你咁講冇錯㗎,所以有女權撚質疑,而家所謂多咗女性晉升高層,但嗰啲女性一樣係要靠服從遊戲制度、展示陽剛啲嘅氣質先上到位,其實冇推動過女權
不過我自己就覺得,將某啲traits直接劃成陽剛/陰柔有佢歷史背景、無可厚非,但話adopt咗一啲masculine traits嘅女人係女權traitor就未免太過

香港先生個例子我同意係不良㗎,我諗啲參賽者都唔想咁樣俾人當係性幻想對象法,佢哋都係受害者
但用當年選港男、a&f呢啲做女權過大嘅事例,對比連登呢度幾年屈咗幾多女仔係雞、想搞到幾多女人身敗名裂(仲記唔記得思古井嗰陣班網絡狙擊手?),我諗真係蚊髀同牛髀
btw 冇伴侶同意下就出嚟做雞嗰啲我支持揭發佢哋,但我好唔鍾意踢爆完之後一段時間,啲人就會笑埋隻雞條仔/女嘅風氣如果啲人只係想笑就唔好大義凜然扮到戥佢伴侶慘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞