精神病人都參選港姐🤔🤔🤔

630 回覆
498 Like 13 Dislike
屌你老母勇者塔來...豬撚到
有無重口味巴打去捕佢
好撚痴線 同岑小姐組個女團啦
好撚癲呀
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170620/mobile/bkn-20170620193922452-0620_00862_001.html
港姐面試:便利店沙律喪隊薯片唔怕肥?
06月20日(二) 19:39

今日港姐面試有逾百位佳麗現身,當然有唔少卧虎藏龍來自各行各業,現年26歲報稱為便利店店員嘅Charlotte,希望由便利店攻入娛樂圈呢分決心,真係令好多網民食晒花生咁話佢超有自信!睇番Charlotte嘅社交網站,佢真係勇字喺心口,唔少素顏相任睇唔嬲,仲同唔少港女一樣,得閒就玩自拍,食嘢嘅時候影,搭車嘅時候又要影,追星時更加要影,曾經同視帝陳展鵬與及女神傅嘉莉集郵之外,甚至影番輯寫真!

唔好心邪,寫真都分好多種,佢影嘅係有着衫唔係水着,仲要係交晒戲,大擺憂鬱嘅pose!而佢都跟足個trend做過「金毛玲」,舊年染過一頭金髮之餘,雖然佢身形唔算fit,見佢嘅相都知佢平時唔係食就係玩,做運動跑步就冇喇,頂多拉吓小提琴,仲攞住包薯片作勢隊落肚,真係大無畏。

人地食開沙律架 唔好屈人好啵

wei,點都好過呢個呀

骷髏頭堡賜我力量

哇屌點睇都好過呢件打飛機既肥婆

我可以喎 呢d女屌落別有一翻風味
啲英文
小學都不如
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170620/mobile/bkn-20170620193922452-0620_00862_001.html
港姐面試:便利店沙律喪隊薯片唔怕肥?
06月20日(二) 19:39

今日港姐面試有逾百位佳麗現身,當然有唔少卧虎藏龍來自各行各業,現年26歲報稱為便利店店員嘅Charlotte,希望由便利店攻入娛樂圈呢分決心,真係令好多網民食晒花生咁話佢超有自信!睇番Charlotte嘅社交網站,佢真係勇字喺心口,唔少素顏相任睇唔嬲,仲同唔少港女一樣,得閒就玩自拍,食嘢嘅時候影,搭車嘅時候又要影,追星時更加要影,曾經同視帝陳展鵬與及女神傅嘉莉集郵之外,甚至影番輯寫真!

唔好心邪,寫真都分好多種,佢影嘅係有着衫唔係水着,仲要係交晒戲,大擺憂鬱嘅pose!而佢都跟足個trend做過「金毛玲」,舊年染過一頭金髮之餘,雖然佢身形唔算fit,見佢嘅相都知佢平時唔係食就係玩,做運動跑步就冇喇,頂多拉吓小提琴,仲攞住包薯片作勢隊落肚,真係大無畏。

人地食開沙律架 唔好屈人好啵

未食過咁多肉嘅沙律
佢d 沙律係咪一餐一盤
唔化粧幾似BOB叔

Diu我都覺
佢d 沙律係咪一餐一盤

應該都係啦 樓上有巴打話佢食量驚人
啲英文
小學都不如
中文咪重難明
末期語癌
屌 實係身邊有班偽善撚 成日同佢講埋啲「其實你都唔差呀」
講得多就變真架啦仆街

上面兩幅都唔差吖
沙律: 而家做緊circle K

記者:(笑聲)ok 嫁啦

上面兩幅都唔差吖

巴打subway食開邊隻潛艇?
揾個癲婆做港姐都幾好
發神經
佢係咪成世未見過靚女,定係身邊冇朋友勸過佢,點解可以咁有自信

其實樣唔差

你仲痴線過條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞