精神病人都參選港姐🤔🤔🤔

630 回覆
498 Like 13 Dislike

個鬼妹100%係香港長大
屌你香港真係福地 鬼妹都可以養到A級

A級鬼妹
好似和牛咁

下面嗰個有啲似Chloe bennet

求下面嗰個 ig

同求

http://instagram.com/ngkelly_

好似好撚港

叫親kelly都

原來參選2017港姐係講真

兼榮升高級文憑學生

睇到我都笑左
26先讀HD
仲要榮升

笑死,仲以為榮升便利店店長
btw佢應該有語癌
同個肥婆做過同事,佢返左一星期就比人炒鳩九

More

點解比人炒

蘋果係咪特登揀陳展鵬呢張好似指住佢嚟恥笑嘅相

嘩屌唔係你post出黎我真係唔知原來有D咁正既女報名

個鬼妹100%係香港長大
屌你香港真係福地 鬼妹都可以養到A級

On9外國果啲瘦底大波十個八個都係隆嫁 理佢係唔係鬼妹 瘦底就冇波架啦
同個肥婆做過同事,佢返左一星期就比人炒鳩九

More

more~

more
癡撚線
仲有無多d 相

我整緊整合 方便大家睇同記者攞料

食撚哂咁滯話無胃口

人地平時可能食2碟先夠呢

我個frd係展鵬fans club既人 話好多人都頂個小公主唔順 包括陳展鵬
有次個小公主送左個用左十幾年既爛手袋比陳展鵬 之後話係佢既lucky bag
Btw好多陳展鵬fans club既fans都好似有d問題
除左小公主之外 仲有個叫kittyamy chan 都係short short地 不過比起小公主正常少少

我個frd係展鵬fans club既人 話好多人都頂個小公主唔順 包括陳展鵬
有次個小公主送左個用左十幾年既爛手袋比陳展鵬 之後話係佢既lucky bag
Btw好多陳展鵬fans club既fans都好似有d問題
除左小公主之外 仲有個叫kittyamy chan 都係short short地 不過比起小公主正常少少

我係陳展鵬都幾撚灰,咁多痴線婆鍾意自己
有無多啲小公主同fans club嘅嘢
手頭上應該仲有少少相 因為冇backup度 要問朋友拎返
屌樓豬係咪tvb打手造話題,有無可能咁撚多相
我究竟睇撚左啲乜

樓豬準備參選下年港姐

唔關樓豬事 因為舊登有人放左好多佢既野出黎恥笑我先開始follow呢個癲婆成年 平時見好笑就cap比d frd睇所以先有咁多
語癌末期

唔關樓豬事 因為舊登有人放左好多佢既野出黎恥笑我先開始follow呢個癲婆成年 平時見好笑就cap比d frd睇所以先有咁多

唔該曬ching,辛苦曬
政府有無門診睇精神科?
佢可以去睇

政府有無門診睇精神科?
佢可以去睇

據識得佢嘅人所知 其實佢冇精神病 只係智商方面擲界 係弱智同正常人之間
佢中學係讀屯門豐景園某技能學校

政府有無門診睇精神科?
佢可以去睇

據識得佢嘅人所知 其實佢冇精神病 只係智商方面擲界 係弱智同正常人之間

屌智商擲界 我地算唔算恰弱智

政府有無門診睇精神科?
佢可以去睇

屌智商擲界 我地算唔算恰弱智

其實某程度上佢好感激我地幫佢上位
佢家下上哂報好撚high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞