精神病人都參選港姐🤔🤔🤔

630 回覆
498 Like 13 Dislike

舊登搵到 多謝旺旺巴打
我覺得佢有問題,唔好玩佢喇
第一次見咁黑心拜金既智障
第一次見咁黑心拜金既智障

仲係煙剷添
感覺佢好似嗰個自稱周柏豪個老婆岑晉晴,
不過係有打扮同有攻擊性版
岑晉晴都係享fb打d FF文,真人出席活動都係呢埋一邊唔出聲,冇呢條肥婆咁恐怖

Agger

笑到就快無氣
我問咗有個陳展鵬fan club嘅朋友,佢話呢條肥婆不嬲痴痴地,唔知係咪有些思覺失調,參加活動成日莫名其妙就大哭

陳展鵬剛紅的時候,d fans數量唔係咁多時,經常會同大家一個個單獨合照,
這位小公主會把手伸進展鵬的背部衣服裡面亂摸,嚇得展鵬警告佢,你不要再過來,不要再靠近。後來陳展鵬見到她都會躲。

仲有成日話要嫁俾蔡加讚

展鵬好撚橙
搞到要避佢,唔怪得之小公主成日喺fb屌柒展鵬

好撚狼死 煎pan好慘
我問咗有個陳展鵬fan club嘅朋友,佢話呢條肥婆不嬲痴痴地,唔知係咪有些思覺失調,參加活動成日莫名其妙就大哭

陳展鵬剛紅的時候,d fans數量唔係咁多時,經常會同大家一個個單獨合照,
這位小公主會把手伸進展鵬的背部衣服裡面亂摸,嚇得展鵬警告佢,你不要再過來,不要再靠近。後來陳展鵬見到她都會躲。

仲有成日話要嫁俾蔡加讚

展鵬好撚橙
搞到要避佢,唔怪得之小公主成日喺fb屌柒展鵬

好撚狼死 煎pan好慘

個肥婆非禮完人仲厚顔無恥咁add人fb
陳展鵬係咪避呢單野private左ig

E家先見到 可能係都唔出奇

連視帝都怕左佢 真心恐怖
佢啲英文應該全部google translate

連視帝都怕左佢 真心恐怖

核彈級威力
發覺肥婆特別多妄想症
識得一件又係咁撚肥同樣衰 自稱本宮 其他人玩鳩佢叫佢小公主佢油真係當人講真

仲有幾張相

屌你老母咁撚猙獰嘅個樣
唔知點解 見到佢食煙覺得好好笑
又入黎笑下 好多新料
話時話如果佢減左肥有無得諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞