精神病人都參選港姐🤔🤔🤔

630 回覆
498 Like 13 Dislike

係 我都記得個小公主話過陳展鵬避佢 怕左佢
我本身麻麻地陳展鵬 但因為小公主嘅出現令到我開始欣賞陳展鵬 覺得佢EQ都幾好

Btw

智商擲界啫,唔係連視力都有問題嘛
蘋果仲封佢做八両菜

佢想人認佢做契女 日後大富大貴 佢都蠢唔哂

睇佢fb都幾撚貪慕虛榮吓 又話要買鑽戒,又話要買撈嚟戴

成日ff自己係有錢人 明明住元朗d舊樓

好撚多幻想
我已經諗到佢應該係由細比人恰到大,恰撚到痴線

呢點我就唔知了 但我知佢成日都恰鳩陳展鵬d fans
仲有佢去做義工扮到成隻雀咁做乜鳩呀

人地其實想藉做義工去溝仔 個frd比佢溝過
之前佢參加歌唱比賽 係咁同冠軍個肥仔影相 set埋張相做wallpaper

肥仔都啱 有無咁撚恨拍拖
又肥又樣衰仲要有少少弱智 我終於知道點解佢有輕生嘅念頭

Btw

蘋果仲封佢做八両菜

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/23/042453_8bb33463b80991f2cdf1d575a397b13a.jpg[img][img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/23/042454_8e4ed79f20ed0f943717041d2314a3e4.jpg[img]

好撚多幻想

如果佢係做恰人嗰個,真係正一賤種嚟
係咪有日醒覺自己真係好樣衰 所以癲左
從此精神就有啲問題 活係自己世界
覺得自己好靚
感覺佢好似嗰個自稱周柏豪個老婆岑晉晴,
不過係有打扮同有攻擊性版
岑晉晴都係享fb打d FF文,真人出席活動都係呢埋一邊唔出聲,冇呢條肥婆咁恐怖
發生咩是先會變得咁黐線

聽個朋友講 佢一向都係咁
同埋應該係因為佢屋企人對佢處處包容

講真如果我生咗件咁嘅嘢出嚟真係扔佢落街算

佢屋企人已經對佢半放棄狀態
佢E家同佢婆婆住

講真對住件識得激你嘅弱智廿幾年,真係咩都受夠

佢仲ff婆婆過左生 佢就霸左間屋 遺產歸佢 好撚黑心

當佢拎住間屋,渣住嗰少少錢,睇佢生活得幾耐 返啲普通工都比人炒(前面巴打話),我諗係佢做緊嗰間ok請唔到人先比佢留喺度

間屋有冇落佢名都成問題 佢都係算鳩數啦
佢食緊老綜btw 有次佢買左6000蚊既手袋 比人發現左 cut左d支助
其實任劍揮你係咪佢婆婆?

聽個朋友講 佢一向都係咁
同埋應該係因為佢屋企人對佢處處包容

佢E家同佢婆婆住

當佢拎住間屋,渣住嗰少少錢,睇佢生活得幾耐 返啲普通工都比人炒(前面巴打話),我諗係佢做緊嗰間ok請唔到人先比佢留喺度

佢食緊老綜btw 有次佢買左6000蚊既手袋 比人發現左 cut左d支助

即係而家無老綜咬啦 ?笑撚死

之前佢參加歌唱比賽 係咁同冠軍個肥仔影相 set埋張相做wallpaper

佢應該想人買野比佢
事關我個frd話佢想釣金龜
Btw佢有時會去蒲

佢應該想人買野比佢
Btw佢有時會去蒲

.....屌咁佢又蠢唔撚曬.....
蒲都無仔敢掂佢?
其實任劍揮你係咪佢婆婆?

唔係 我日日都有睇佢ig/fb搵笑料 久而久之就知佢d野 加上有frd識佢 比佢溝過

佢應該想人買野比佢
Btw佢有時會去蒲

蒲都無仔敢掂佢?

一睇佢身打扮就知佢痴痴地
瘋女人

佢應該想人買野比佢
Btw佢有時會去蒲

蒲都無仔敢掂佢?

一睇佢身打扮就知佢痴痴地

佢蒲d club都係多富二代會去果d
Beijing, Zentral, Magnum
佢蠢唔哂
但有冇人睇中佢係另外一回事
又弱智又黑心又自我又拜金
痴撚線
又弱智又黑心又自我又拜金
痴撚線

世上僅有
美利堅下次post 相可唔可以淨係post link
唔該

Agger

知情人士

我個朋友同佢一齊做過義工 好多野都係佢果度聽返黎 有咩想知我可以幫你地問佢

佢拍過拖未 係唔係處

未過拍拖 應該仲係處
但成日都姣仔 跟住d仔 係咁撩佢地講野

佢有無真心朋友?
家人對佢點?

佢d家人對佢唔差 尤其是婆婆 對佢好好 但佢仼性成日咒人死
真心朋友都比佢鬧走哂 以我所知班鵬友雖然頂佢唔順 但都對佢幾真心 見佢做錯會勸佢

我覺得佢似Asperger多D

似narcissistic多d
NPD一般比較多會自戀
感覺佢好似嗰個自稱周柏豪個老婆岑晉晴,
不過係有打扮同有攻擊性版
岑晉晴都係享fb打d FF文,真人出席活動都係呢埋一邊唔出聲,冇呢條肥婆咁恐怖

一針見血

佢E家同佢婆婆住

即係而家無老綜咬啦 ?笑撚死

重咬緊但少左錢洗囉

蘋果仲封佢做八両菜

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/23/042453_8bb33463b80991f2cdf1d575a397b13a.jpg[img][img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/23/042454_8e4ed79f20ed0f943717041d2314a3e4.jpg[img][/url]

好撚多幻想

如果佢係做恰人嗰個,真係正一賤種嚟

佢係果種欺善怕惡嘅人
有frd玩佢ig 個肥西話報警
之後個frd兇返佢轉頭
嚇到佢del ig
真係愈睇愈撚似隻肥芝,笑撚死我
真係愈睇愈撚似隻肥芝,笑撚死我

我都覺得似 d行為同性格一模一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞