[D6] 抗俄衛國65:Slava Ukraini / 普京狗公盡碎 蚑蛆死而後已

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
反共都唔代表有營養
Twitter 上面班反賊都係唔識 fact check
唔知咩叫邏輯
今日早d已經post過好多人都知南部係好難打

聽日朝早俄佬第二輪攻勢, 跟住夜d又談判
保鮮紙真用途
係 但更換好慢
拜登應該都係呢啲思維
依家局勢先會發展成咁
https://twitter.com/cyberrealms1/status/1498656412783849480?s=21
烏佬好撚癲,成班人拎晒槍周圍幫手捉俄佬
好似以前睇都係
好耐冇再睇過
總覺得呢條友裝神弄鬼咁好on9
如果有土耳其美國d無人機一早轟爆佢tim
黑色一條條嗰啲係咩嚟
俄狗正仆街

除了卡巴斯基外 我未用過俄狗D嘢 以後俄狗嘢

一概NO
涯山之後無中國
就算有架機出左黎
班機師都要train 過, 有排
其實普京如果開口講, 保證絕對唔會進攻歐盟/北約,
保證所有所有戰事只會留係烏克蘭,
可能歐洲都會有d豬再綏靖返, 收下手/迫烏克蘭談和,

屌你, 走黎用核威脅全歐洲, 話要炸成個歐洲,
俾你嚇一嚇歐洲國家就縮, 咁佢地下屆唔撚使選啦,
所以實同你企到硬一硬鬥頂
你咁講完, 老閪都撐盡烏克蘭, 博佢可以頂撚住個痴線佬
中國撐俄羅斯架屌

突發:官方確定歐盟將不會向烏克蘭提供戰鬥機,保加利亞、波蘭以及斯洛伐克分別證實不會提供戰機給烏克蘭

https://t.me/HKMilitary
睇外媒啦

https://www.i24news.tv/en/news/ukraine-conflict/1645994748-borrell-eu-countries-to-send-fighter-jets-to-ukraine

Josep Borrell 自己親口講
如果咁都走數我無野好講

"We're going to provide even fighting jets. We're not talking about just ammunition. We are providing more important arms to go to a war," he told a press conference.
首先係烏克蘭要求加入北約
唔好講到係北約主動擴張
同埋美國打伊拉克呢樣嘢有爭議係真
呢樣嘢侵自己都抽返水轉頭
但我覺得呢樣係美國嘅戰略重心
擁核嘅國家一定越嚟越多
你冇辦法去叫大家都銷毀所有核彈
而且偷整核彈嘅國家點都有
所以解決呢個問題嘅方法唔係去禁核
而係要有核 但冇得用
呢個方法就係建立民主制度
用人民去制衡政府
應該綁到有警察黎
3/1. 自2/24開戰至3/1當地上午06:00為止,俄軍傷亡和損失統計

人員傷亡 5710人
被俘 200人
軍機 29 架
直升機 29 架
戰車 198輛
裝甲車輛 846輛
火砲 77個
多管火箭車 24輛
油罐車 60輛
無人機OTR 3架
艦艇 2艘
各式汽車等設備 305輛
?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞