[D6] 抗俄衛國65:Slava Ukraini / 普京狗公盡碎 蚑蛆死而後已

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
唔易架葉師傅
個塔咁閪幼, 你估炸醫院學校咁大目標
烏克蘭加油
唔好一見日本人打仗就軍國主義啦不如Google下咩係軍國主義先
Twitter @UAWeapons 同 @oryxspioenkop 有紀錄
Oryx網站個tally https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
白俄早一兩年示威都好似搞到幾大單
Vodka 大把國家有出既
佢最撚癡線係分析完所有資訊,好合情理咁預判都能夠開對家先癲
俄媒:俄烏將於3月2日在白波邊境舉行新一輪談判

俄羅斯媒體稱,俄羅斯與烏克蘭代表團將於3月2日舉行新一輪談判。塔斯社、今日俄羅斯通訊社援引消息人士的話報道説,按照最初約定,會議應在3月2日舉行。談判地點位於白俄羅斯與波蘭邊境。
個威力停留左係普京時代
琴晚炮轟完啲樓又係冇咩點爛
無錢用導引炸彈
佢係得講中國傳統武術啲片值得睇
一講國際形勢就係成堆中二病陰謀論我當笑話聽
呢幾個鐘有無咩update
應該係舊片Loop緊 條片尋日好似已經睇過
咪就係
同講德國人有納粹復興一鳩樣
說好的歐盟投票
對唔住 佢細個燒壞腦變左輕度
字都唔識多隻
又唔洗冧既
普京都係想佢運作唔到
佢講美國「制裁」伊朗岩喎
美國憑咩干涉伊朗內政呢?
俄仔死要面 根本無得傾
了解下今時今日既日本社會先啦
仲軍國主義
普京既訴求係我要用鋼鐵洪流碌到出大西洋
大佬呀, 而家你個國家窮閪過廣東又無男丁, 你係咪老人痴呆以為今年1984
There are decades where nothing happens
There are weeks where decades happen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞