[D6] 抗俄衛國65:Slava Ukraini / 普京狗公盡碎 蚑蛆死而後已

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
綁到停戰?
焦土
係囉。。。。我蟻民一個都覺得將車隊咁樣車龍式咁泊係路邊,咪好易俾人炸囉

除非有基地咁勁既防空,唔係應該每架車有d有距離,小隊咁放好d 咩?
用敘利亞同伊朗影響中東 又opec +一齊搵石油錢
呢個post啲中國人真係好撚煩
之後會 出師未捷身先死
依個真係要睇eu
eu講到明係會送戰機 係睇點送
點會唔明
真係有學養嘅人
六四已經碌死晒
冇碌死都走晒

剩低咪呢啲垃圾

文革前正常好多的
是咁的 我到咗波蘭 準備入烏克蘭
https://lih.kg/2909251
呢個連登仔有料
會唔會凍死
又肺炎
佢好似係讀歷史系
香港大學的歷史系就算吧啦
多謝支那
好明顯, 五毛方向已經轉左.

初初話烏克蘭實輸, 不過當時全世界唔睇好, 五毛無乜出力.
後來話俄佬會出空軍轟炸烏克蘭頂唔到都係會輸,
而家開始走去數臭澤連斯基, 話呢場戰爭可以避免,
又或者話美國賣軍火從中取利.

佢地就係想令人覺得沮喪, 你屌柒佢其實亦於事無補.
應對五毛既方法好簡單, 就係將呢份沮喪化為動力, 每一次你聽到佢地講呢啲,
覺得烏克蘭會輸, 你就捐100 (每次捐幾多量力而為啦), 咁你個人會安心左,
而烏克蘭既軍需又多左錢.

用五毛既放負去激勵一下自己行多步, 好過你花時間屌柒五毛而又咩都無做.

願各位共勉之.
條車龍入面其中一兩步無油/喪車都幾阻塞交通
https://www.instagram.com/p/CahmGUkIH64/
pakkin_leung
2022/03/01 波蘭邊境城鎮 Przemyśl Główny車站情況影片
頭兩樣好多人都係咁諗
唔怪得蕭生
雖然我一條片都無睇過
文革,六四,習近平
害咗三代人
係,一字咁排真係好笨柒
條車龍入面其中一兩步無油/車都幾阻塞交通
睇內文啦

波瑞爾28日稍微修正原來的發言,承認任何戰機轉移不會來自歐盟本身,而是要由個別歐盟國家「雙邊」捐贈。

而用俄系戰機既nato及歐盟成員都逐步拒絕
即係淨係表決佢個申請成唔成功?
但之前唔係話波蘭啲新機由美國f系補上咩?
正路會有地對空的軍車跟隊,不過俄佬明顯知道烏軍依刻無大殺傷力轟炸機,而且烏軍戰機都少之有少。

就算比無人機炸都唔轟得幾多
普狗唔將俄佬洗腦變到支那仔咁先開片
一打國內就一堆反戰聲音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞