[D6] 抗俄衛國65:Slava Ukraini / 普京狗公盡碎 蚑蛆死而後已

1001 回覆
26 Like 3 Dislike
down左
尋晚都試過
珍,調酒我都有用俄佬vodka
精英?
唔係俾火雞封咗?
烏雞有地對地大炮都有得搞9下人
歐洲議會live 暫時冇料到 半個鐘後復會
https://www.europarl.europa.eu/plenary/en/home.html
成街柱男
笑死 篇野串鳩支那叫人show 國旗之後又叫唔好
https://twitter.com/ddnewslive/status/1498683789547036678?s=21
歐洲人鐘意笑白俄人係薯仔
個post 應該笑佢哋頭幾分鐘已經變成燶薯條
唔合理WOW,照計應該乘佢抽調軍隊去邊境就偷襲首都明斯克先係上計.除非個D唔係"反抗軍"...
他們不想參與這場血腥的戰爭。
晚晚都咁講

但依兩日轟炸的確勁好多
Trump都話過你喇,投資凍過水喇
出左去啦
係近岸到遊下遊下
早兩日有段片 有個烏仔趁Israel news報緊嗰陣係到屌
唔肯定佢係屌俄狗定以為佢地係俄狗
之後人地表明咗係Israel news
烏仔就話 oh, Israel support us 類似係咁
thx
Belvedere 飲過返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞