【玩咁大?】莫斯科公路運送洲際導彈

498 回覆
244 Like 34 Dislike
你條白卡究竟知唔知自己講乜
乜L野叫星光導航(聲音導航就聽過
你條白卡係咪想講星光制導?(Copy and paste都抄得錯
導彈一定要靠衛星同無人機都係第一次聽但導彈發明先過無人機同衛星
(同白卡溝通真係好難
得洲際導彈先有防EMP?真係話你on9都費事你條白卡係咪冷戰前期拎卡到依家?

但以上都唔關事,講咗話「好大程度上」架啦,洗唔洗個model number唔同都拎出嚟講呀?
(Sorry冇訓練過同白卡溝通唔知要講得咁仔細諗住片都搵埋已經夠)

好啦好啦,THAAD唔係用嚟攔截洲際導彈喇你贏啦白卡兄

我幫你同佢講聲,見到洲際導彈就比佢過啦但你應承大家去食藥啦好唔好

(Btw,支共唔係我講架,係有條白卡講講吓走去講速度,話20馬赫就無敵不能攔截。所先舉例有啲吹得更快嘅人哋都未驚過,所以引證返唔係不能攔截。)
(講多次,唔知道原來同白卡講野要咁對唔住,唔好叫平機會拉我
好多年前見佢步姿古怪以為佢有腦病
之後係KGB 訓練嚟
前年又傳到好行佢有柏金遜
同意
一定要打
由其是係俄狗同支那呢d 賤種
同你條弱智仔講都晒鳩氣,你自己單機啦
你唔記得左? 當年19年都好多解放軍軍車喺條街
俄羅斯難攻入,國內又拉唔倒佢落台,全世界又制裁佢,基本上普京用核彈都無更嚴重代價,佢得唔到嘅野隨時核爆佢都唔出奇
英國BJ都叫硬,廢登就算數la
未必,但基本上上左大氣層,進入近空軌道就人類目前無任何攔截方法。主流攔截方法就係你發射既時候預測個軌道,係上太空之前打佢落黎,所以薩德要部署北韓附近而唔係美國本土。但當核彈頭重返大氣層動輒20馬赫(每秒20000公里,係每秒),基本上除左自毀別無他法。
但其實就算升空既時候可以攔截,時間都係得頭幾分鐘,加上5常+北韓都基本有潛射能力,導致更難預測。所以與其攔截,基本上主流核國家既做法就係當首都懷疑被核平,指揮部無任何信息時候,潛艇導彈基地同飛機向周圍核國家國家發射 所有 核彈頭,reset地球。所以目前都係攬炒,從根源上防止人地打你,包括北韓應該都係咁。
運去環球片場拍職業特工2022啫............
拜登食緊雪糕唔得閒理
正確啲嚟講係蘇聯
因為係冷戰時期嘅spot
音速當340m/s,20馬赫先係每秒6.8公里

每秒20000公里有成0.06光速
射俾細佬呀親
運遠啲射 因為烏克蘭太近
我怕佢唔記得密碼呀
可能比人擊落得太多, 戰機好貴架大佬, 我唔係美帝呀
用嚟射北約國家 唔係射烏克蘭
其實核戰俄佬代價一定冇歐美咁大 俄羅斯咁撚大
大係大但好多都凍到住唔到人, 另外你射一粒, 人地射一百粒, 你咪計下數
俄佬有既核彈多過哂其他國家總和好多倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞