【玩咁大?】莫斯科公路運送洲際導彈

498 回覆
244 Like 34 Dislike
無錯, 另外有無發覺頭一日果D戰機, 今日一架都唔見
突破盲點
笑死
白卡普丁快D射
唔射正契弟
應該安全過啦
之前睇唔知乜嘢外國大學研究固定碉堡被擊中機率大好多 好似有動畫都講過呢樣嘢
youtube有啲請返專業人士解說電影既片入邊上過戰場嘅士兵都話你上到戰場企喺度唔旭就死緊 想生存落去就要係咁移動

用車運送嘅話敵人淨係可以遠距離導彈射爆 聽cheap講導彈準確率五至十米得美國做到 中國俄羅斯啲導彈準確率都五十米以上 對於係咁移動緊嘅載具黎講即係冇可能打中
柒咗就深潛啦
洗唔洗我拎套THAAD出嚟喺你面前攔粒洲際導彈比你睇先算係呀

所謂洲際導彈,同中短程導彈嘅唔同(好大程度上)只係載具同於載彈頭數量分別

你所指嘅導彈速度主要源自彈道導彈同巡航導彈嘅技術上分別,同係咪“洲際”導彈無關。以免你白卡唔明其他種類唔多講住

GMD同THAAD嘅分工唔係用嚟攔洲際導彈唔通用嚟打你隻DJI咩自己查吓一粒幾錢先啦,AK47

Btw,東風吹到2X馬赫添咁解放軍咪無敵?美軍啲航母仲唔死返去?仲唔武統台灣?
本身個人冇分析力睇乜都信就唔好睇咁多牆國野啦

拜托,不要再柒了
太快 升到上大氣層跌返落嚟已經超過曬正常攔截系統嘅上限
佢呢隻唔知可摸以cover到全世界 可能佢想拎嚟射啲再遠啲嘅國家
呢個就係獨裁弊端
當你後生嗰陣幾英明神武勵精圖治去到老年點都會變做一個偏心自己家族或者因為絕症所以變得痴撚線嘅變態佬
笑死
漢武帝

臨老連太子都整死埋
你真係乜都唔識架wo柒頭,洲際導彈有星光導航,防emp, 唔洗衛星無人機都可以自已射向目標,中短程有冇啊傻鳩

thaad唔係用黎攔截洲際,gmd先係攔截率仲要唔高,google下好難咩?柒頭

龍門搬去支共到做乜鳩,你做人真係好失敗
達狗教落,遠散近狙
快撚D射,射左歐美就一定要介入啦
如果普京真係射核彈, 粒核彈避得過到UFO先算啦, 美帝過去三十年咁柒多科技嘢, 點會無研究同制做攔截州際核彈? 收埋唔用啫

利申: 97讀書時係鳳凰城見過UFO
你知道得太多了
究竟有無下文呀?
而家完全無哂影,都咪話唔驚
佢呢啲直接係架車度發射洗鬼發射點
係驚比人知係邊然後先發制人炸咗,令佢無咗制衡武力
所以週不時要轉吓地方再部署過
原本諗住一兩日就打完
點知打到而家都未完
係唔係又無錢保養,索性用撚左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞