【玩咁大?】莫斯科公路運送洲際導彈

498 回覆
244 Like 34 Dislike
唔該真係柒少陣
自己了解下咩叫洲際導彈先
就好似有條傻仔大聲講坐長途機安全過坐短機一樣
再了解下一個完整導彈防禦系統有幾多環唔好掛住睇wiki幾句就做標題黨

柒少陣幫幫忙
https://youtu.be/L4q2W3tUhMA
笑死
原文Greek
google translate
你真係覺得用車運送安全過有反導彈系統嘅發射井
遠散近狙

你憑咩覺得俄羅斯會走去打NATO?
定送大禮比ice cream joe
10/10
台仔射咗去邊
打卡用 打完收返埋
波蘭+三國都夠都頂到好耐
俄國想速戰速決係唔work
又或者本身就諗住 show 畀你哋睇嘅
打NATO 俄係無可能打得贏
俄羅斯人命平夾賤
天然資源自己大把
用得咩錢
所以核平鳥克蘭真係計劃之中?真係要地唔要人?做得出又洗咩拖?一開始就直接大屠殺咪完左件事
彈藥, 軍備全部都係錢
打一日就燒一日錢
唔通你叫俄狗赤手空拳打人海戰咩
又唔係打韓戰
唔知有冇理解錯

係美國既死手系統

當年蘇聯驚比人一次過核爆曬所有軍事目標同領導人

而冇人識操控系統去核反擊

所以個系統係一比人炸

就自動發射核彈 轟曬所有敵對國

美國佬都炒佢整左一套
盲腸
咁樣運法,對家咪直接响你運緊嗰陣炸鳩你
要射就係一炮過不斷射直接bullet out 咁射

假設你射完國際縮,北韓中國都即刻射南韓日本台灣

基本上邊個國家用核武等於向全球宣戰

所以核威脅冇國家會縮
漁船
終端高空防禦飛彈系統。這是美國陸軍研發的一款採用動能擊殺攔截短程和中程彈道飛彈的末端防禦系統,屬於美國國家飛彈防禦署的一環,旨在攔截飛毛腿飛彈和同類的戰術彈道飛彈。

美國一直係研究緊點有效擊落洲際導彈,最後一次成攻擊落非變道單頭洲際導彈(10倍音速)靶彈係2020既事,美軍仲未話自己係成功有效攔截,而白揚洲際係20倍音速仲識變道

你用ak47打到架飛機落黎又同人講ak47可以打到飛機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞