【玩咁大?】莫斯科公路運送洲際導彈

498 回覆
244 Like 34 Dislike
下面幅圖假架喎 話原版有個z字係咩演習用
想知你係咪打開蛋枉同聾耳診
新世代中文達人
讀多啲國際關係 睇多啲時事新聞歷史先開post啦
八奇
暫時睇美國係會推比歐洲國家自己搞掂俄佬, 自己主力對中國
CHING講得好岩
依啲細碌好多
俄佬露四支大碌嘢遊街
遊下車河嚇下人姐
如果佢射,一定唔會淨係射烏克蘭,佢搏北約唔出手,我估芬蘭波蘭都會有事
唔好Google資料 好多9up

雖然依加美國佬出黎講既攔截太多係針對中階段 岩岩出大氣層或之前 果時未解體仲好大舊
但其實初階段升空係好撚慢 美國佬到到國家搞攔截系統就係想初階清哂去

之後講重返大氣層解體後,無錯係好快 但唔會計唔到彈道 只係20倍以上音速太快 如果要擋只可以核擋核 即係俄佬聲稱掌握左既技術 雖然無試過但相信可行 不過核輻射問題就唔知點搞姐
如果真係有多幾個國家幫手,俄佬係咪會收皮
先唔講俄羅斯冇可能走去打係NATO 既波蘭
再講 中國打台灣?
俄羅斯準備打烏都準備左半年
中國點樣短時間打台灣
唔再講已經係南海既美軍艦隊
咁易打?
btw 呢單野琴晚到而家都未出手
而家仲話搞生代武器
有肥絲無咁多爭拗
到、道、度,
其實好多人都撈亂用,
好似比、畀、俾咁,
不過倒就真係少見,我見識少
干預係正字
篇文寫「乾預」
https://youtu.be/oow8oIi9QgY
建議連登仔補下導彈知識先出post
北韓早幾年咪又得閒射幾支導彈發脾氣 慣左就無事
文筆通順,但錯別字略多。

B-

佢係嚇美國
一玩核
敵人就永遠都係美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞