[IVE]香港專業教育學院2017新生入門攻略

1001 回覆
76 Like 24 Dislike
有無巴絲知建築學會讀d咩多

pt 無位讀bse了

去美麗華商務自己睇大學書啦 不過全英

主要想問出路點
有無mor hill讀PTHD既朋友

同學 咩科?
PT BUILDING STUDIES HD 差唔多個個星期六都要返下午1點半至六點半....
仆街啦平日日頭返全職都夠哂忙早走小小都有微言.....
今次個個星期六仲要早走半日
有無mh既building studies
解答關於社會服務/社工/幼教等科目問題

介唔介意講下社工揀咩setting好?
同埋升ugc係咪唔洗諗

1. 睇自己興趣
2. ive係9成升唔返

ive有咩科升u既機會 會大d

It engine
不二選
其他不了

Bse ee me ce se 邊科好

Civil都多
親愛的同學:

有關你早前遞交職業訓練局學生舍堂之住宿申請,現通知你已獲分配於2017 / 18 學年入住職業訓練局學生舍堂 (青衣)。

2017 / 18學年的住宿期 (包括第一和第二學期),由2017年9月1日至2018年5月31日,為期共9個月。2017 / 18學年舍堂住宿費全期9個月共港幣18,000元,分兩期付款,並須支付全年住宿費,所有已繳宿費概不發還。宿生將不會因延期入宿或提早遷出舍堂而獲退款。

青衣hall +1

hall +2

hall +3

Hall +4

Hall +5
有冇KT 朋友
有冇KT 朋友

Hello 我今年升year2, 炒緊3科
有冇cw 朋友仔
有冇讀ba嘅朋友
工商管理系新生升學及就業研究組
https://t.me/joinchat/Al-F-A0XB2uhZx-z9-0duA
幾時先1000
幾時先1000

差8個1001

Hello 我今年升year2, 炒緊3科

師兄諗住畢業咩出路
幾時先1000

差8個1001

各位努力推爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞