[IVE]香港專業教育學院2017新生入門攻略

1001 回覆
76 Like 24 Dislike
Ive 買apple電腦係咪都有優惠?

Yes

係咪呢個網 ?
http://www.eduoffer.com/vtc/

平到有啲驚會中伏

其實係咪真係有伏?
Bse 1D
開學係9月1?
全部ive都係?

我星期五day off
所有變相4號先開學
開學係9月1?
全部ive都係?

我星期五day off
變相4號先開學
我依家揀左fd設計
想問如果我下年想轉讀HD it係咪冇咁易
會唔會開左學後都可以轉科
還是冇咩關係,一年後讀完fd設計就可以選讀ive任何科
我依家揀左fd設計
想問如果我下年想轉讀HD it係咪冇咁易
會唔會開左學後都可以轉科
還是冇咩關係,一年後讀完fd設計就可以選讀ive任何科

其實fd讀咩都升到任何HD
有分就收
其實我想問有咗時間表咁要點分邊科係一科咁計出席率?因為開學冇耐就有私人事需要走兩日堂先得
其實我想問有咗時間表咁要點分邊科係一科咁計出席率?因為開學冇耐就有私人事需要走兩日堂先得

睇code
點樣可以知道時間表
冇去o day點拎學生證

上IVE Myportal

睇code

咁我係咪只要跟每一個code去當一科咁睇,然後再計翻每個code喺每個sem有幾多hr,再乘翻出席率 ?唔該~

睇code

咁我係咪只要跟每一個code去當一科咁睇,然後再計翻每個code喺每個sem有幾多hr,再乘翻出席率 ?唔該~

開學問清楚啊sir你嗰科上幾多個鐘先
唔好數時間表有幾多堂 ive個時間表on9
同埋計分鐘唔好計小時 遲1分鐘都死

睇code

果科每星期上幾多個鐘 x 13 weeks x 0.3
=果科你可以走幾多個鐘

睇code

=果科你可以走幾多個鐘

又唔好咁計
有啲科test都計鐘 又有啲啊sir鍾意上多啲上少啲咁
問清楚好
各位巴絲,時間表出咗 ,
有無得調時間咖?

睇code

=果科你可以走幾多個鐘

好啊唔該上面覆我嘅人 咁我翻oday個日問下,thx~

睇code

=果科你可以走幾多個鐘

又唔好咁計
問清楚好

意思係科同test係另外時間表寫,但又要一齊計埋
點樣可以知道時間表

但我冇student id

你睇翻你交學費張單都有寫,好似係

睇code

=果科你可以走幾多個鐘

又唔好咁計
問清楚好

意思係科同test係另外時間表寫,但又要一齊計埋

係架
時間表有幾多堂未必係你exac7ly要上幾多個鐘
問清楚啊sir好
好啊唔該唒上面咁多人覆我,連登有愛
點樣可以知道時間表

但我冇student id

你睇翻你交學費張單都有寫,好似係

新仔係咪未login到住? 試咗好多次都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞