點解而家啲連登仔係咁吹捧支那妹?

412 回覆
2162 Like 252 Dislike
真,咁搞自己又同班部分劣質大陸人有咩分別,又係戈種只要關大陸人事就一定係大陸人仆街大陸人賤種咁。

唔通香港就冇仆街咩??

主要想講,咩地方都有好人壞人,以部分人嘅行為去定義成個地區嘅人都係咁就唔係咁理智。
大陸妹會恥笑你啲朋友仔
Free pussy 點會唔迷
咪話左唔係PR,正常香港人都唔會鍾意中國啦係咪,除咗你係五毛諗唔到係咩,我一句都冇話過你,你一嚟就屌人老母,點都你似PR多啲啦
反正都係雞 點解唔屌好啲果個
認真?
呢3大元素中哂 你朋友都恥笑你?
仲有似乎係你中文唔合格多d,我講緊我唔認同你就係PR?
點解你會理解成你唔認同我
有咩
冇見你幾年進步咗喎
你望下上面
係啲熱狗吹姐,關連登仔咩事
你中文都唔會合格,你就咁講唔認同,咁你唔認同我,但你又唔陳述唔認同D咩
同埋我就真係冇講過你中文唔合格啦
大把香港女仔夠淫夠放啦
佢哋搵唔到係佢哋失敗啫
樓主為反而反

支那係食用
港女係結婚用
我好客觀
中環圈子多數靚女係大陸人
社交圈子窄,可以點
我冇提過港女喎
唔好意思
真係要講
港女點講都高質過支那喎
政治差異已經無得救
再講, 除咗港女
台灣, 日本大把高質
真係寧願獨身都唔會揀支那
溝唔到港女發撚曬爛炸,係咁踩人係雞,然後自甘墮落溝支那妹其實都唔會係咩好人啦,由9佢,你望下周街俾支那婆趕出街搶公屋啲廢老就知,其實係香港廢柴傳統黎
其實人地鍾意搵邊個拍拖關連登仔撚事
不過我都睇唔出有好多連登仔吹捧支那妹
係咪有一兩個人開post就當係
有guts咪當面鬧啲公屋廢老唔好搵大陸雞囉
上網講冇乜用
老老豆豆
食我覺得可以
唔該唔好上身帶佢地落黎就得
當肉便器就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞