點解而家啲連登仔係咁吹捧支那妹?

412 回覆
2162 Like 252 Dislike
老鳳巴好似都係日本住,老婆係咪日本妹
Ex係坡妹(日本溝星加坡),真係幾難頂
巴打你個比喻中文5**
係越南妹都買唔起
越南妹而家要幾多錢
溝女淨係用學識識溝通就溝到女溝唔到女就係唔夠學識溝通唔到師兄你啲邏輯好撚跳脫吓
大佬鬼妹係講英文㗎嘛,你英文唔好點溝通阿
而家用香港人出發點啊,香港人係咪一出世就識講英文

所以溝唔到鬼妹就一定係學識唔夠然後一定係loser?
識溝通就等於溝到?
屌你鬼佬都識講英文啦﹐點解鬼妹要比你溝唔比鬼佬溝呀?
樓主啲邏輯睇怕連支那妹都溝唔到
點會冇關係?
有學識嘅人都唔會揀支那人啦因為有條件呀嘛
咁通常咩人會揀呢支哪女人啊,就係因為無條件呀嘛,咁你冇學識又點溝外國女仔,你有冇同外國女仔拍拖㗎,好多外國女仔都會認為同外國人拍拖如果溝通唔到就唔會考慮,咁係咪同語言有關
我相信你淨係得返Gina女人可以揀
中間同右邊係who?好靚
冇計啦你五毛咪俾人追擊
冇學識點溝外國女仔

首先點樣界定學識?講外文就係學識?求其搵個外國長大嘅共匪官員富二代仔女都識講英文﹐外加佢哋中學要學多一兩門外話。佢哋係咪咁就叫學識?
咁係咪同語言有關

同語言有關就係學識睇嚟你都幾有學識

其次有學識先溝到外國女仔?幾多鬼妹比啲低質鬼仔食過
鬼妹比鬼仔食,係因為佢哋同一個國家咋嘛有咩關係
你而家講緊嘅富二代識≠香港嗰啲溝大陸妹嗰啲廢柴識
唔好意思溝大陸妹嗰啲廢柴就係唔識外語所以溝唔到外國女仔
仲有而家講緊用香港人出發點,你拉佢外國人有咩用姐,依家係鬼佬去溝大陸妹咩?
係香港有幾多台妹日本妹韓妹比你溝
如果係超市來講
佢哋全部屬於高檔野果系列裡面
北妹都係高檔野嚟長腿大波加美顏(唔係美顏程式)
係香港咁易溝咩
你地唔係唔知啲港女專玩七傷拳掛
啲支那妹就算黎左香港幾年,浸大陸除都係甩唔到
唔再嘥時間喺你個戇鳩仔度﹐覆埋呢次唔覆
唔好意思溝大陸妹嗰啲廢柴就係唔識外語所以溝唔到外國女仔

即係話識用英文溝通到就會溝到?又係呢個邏輯kick撚住咗﹐香港新一代後生仔有幾多個唔識講英文?而家求其喺街執一件都講到嘞嘞聲啦﹐佢哋係咪全部都拖住條鬼妹呀柒頭?
然後又比你講咗去唔識講外文=冇學識度﹐屌你又講唔出學識同外語個必然關連性喺邊
新移民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞