點解而家啲連登仔係咁吹捧支那妹?

412 回覆
2162 Like 252 Dislike
佢哋以為自己好型溝咗個大陸妹,個仔生出來要拎住本中國護照
中國女人好多有愛滋病
你咁講令到香港本土出世住公屋嗰班面紅耳赤⋯⋯
只係唔想面對港女姐..
你同樓主一齊去食日本妹啦
好,巴打
如果以純叫雞同夜場ons計:(技術 淫蕩度 身材)

支那妹>台妹>泰妹>架妹>馬拉妹>越南妹>波妹>———港女

韓妹賓妹白印未屌過 冇意見
我可以話俾你聽
日本妹》支那妺
可能撞唔岩手神掛 屌過好幾次都一般

試過有次日本返來頂唔順 一落機即刻要去搵隻支雞出出

支那人做雞有幾千年歷史 我覺得支那女人做雞一定係世一好屌
飛田新地8成大陸妹點睇
我冇叫過唔知,但係以我所知真係日本妹(我啲friend入過去,我喺出邊等)
可能你啱,冇叫過Gina女人唔知道,但係做女朋友一定日本妹最好
大陸妹會好努力令你舒服
但港女唔會
港女真係唔好屌嘅
淨係同個日本妹同港女拍拖
淨係拍拖日本妹都屌打
整飯盒你食,又溫柔,唔知以為自己係日劇男主角,真係似拍緊拖,同港女一齊唔似拍緊拖
通常。。。
溝得大陸妹。。。
佢地成班都鐘情大陸妹
同肥婆都係肉一樣道理
情況就好似小米華為咁,係性價比高,平價堆砌啲硬件比你

但係講到尾都係冒牌貨,cheap野,用你啲資料安全去換番黎

你用緊新機,又未發現到有問題果陣梗係無野

過2年就一大堆硬件問題唔多講,要入廠整唔知幾輪先keep到正常用到
軟件問題更加煩,仲攞哂你啲個人資料送中

簡單啲講,支那手機點整都唔會變iphone samsung
港女is a joke 不過溝返來果d可以調教下

但先天軟硬件都係唔夠其他人來 唔只係支那妹
亞洲任一國藉女性都應該屌打港女

娶老婆唔好話支那妹 揀個泰妹賓妹都好過港女

起碼人地上床好屌好打好服侍 落床煮飯家務唔會令人失望

港女唯一可以比較既應該得坡妹 一坦擔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞